Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Dubrovniku bi bilo posla da mu tata nije stavio kokardu na petokraku
U prvi mah pomislih, vidi što je Danijel Boto nabacio koju kilu viška... 😁😂
sad mi se žvaće sać....
žvaće sać? O.O
@FilaFromManila da!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Evo jos jedan primjer gdje drzava ne treba da se petlja. Dakle, porodica je stekla (znanje) i kupila (pcele i kosnice) i to cini KAPITALNA DOBRA. Potom proizvodi (med) POTROSNU ROBU. Kada se drzava upetlja sa porezom i ogranicenjima to se zove KOMUNIZAM.
Kada uzimas od onog sto pravi vrijednost te redistribuises prema onima koji je ne prave (uhljebi) a pri tome tu uslugu (vlast) debelo naplacujes to se zove KOMUNIZAM a on radja nerad, nepravdu, negativnu selekciju i pusta sela.
Jer u kapitalizmu nema poreza i ogranicenja? Nazad u skolu i slusaj ucitelja pazljivo!
Sretno momčino. Onaj ko misli da će mu država nešto pomoći u životu i čeka na to, gadno se za*ebao.
Ima posla ko hoce radit. nece ljudi radi
@zagondzija *rade
Najbolji poso, kad nemas nadredjenog pa kakv god da je!
A 90-tih je cijelo Dubrovacko zaledje bilo serbsko. Kako su vas Karadzic, Milosevic, Vucurevic i ostala cetnticka bratija ostavili na cijedilu...
Jesu jbg. To je i sa naše tačke gledišta tako. Samo, treba biti iskren i reći da oni nisu bili nikakvi četnici, nego Tiletovi puleni, kao i kod Hrvata. Slobo nas je zajebao kao niko, a Džićkara doprinio. VI Bošnjaci i Hrvati biste ih trebali slaviti, a ne mi, Srbi.