Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj će biti tu 2-3 mjesaca i uzeti otpremninu od 100 milja maraka i rastalit to sa onim koji su ga postavili. Igra bez granica.
Sta ce im direktor? Da rasproda. Oni su u qurcu. Nacionalisticka firma. Mozda ce im Niksic pomoci ali iz svog dzepa. Ni portira Bosnjaka nisu vratili na posao. A i fizikaneri katolici su vile napravili a mo''s mislit kojekakvi direktori kojim je vazda kriminal curio iz nogavica. Evo skoro 20 godina.
pranje novca hdza preko te firme
Pa sigurno je on bio najbolji izbor
KAo sto su nastradala preduzeca u Bosnjackom dijelu Federacije,od strane SDA,tajko su po Hercegovini pljackali kadrovi HDZu,nisu slucajno vezali zastave 1991 godine.
Nema HDZ veze s ovim, nego skupe sirovine prije svega struja pa i glinica i koks
A ko je potpisivao te iste ugovore o nabavci skupog koksa ???