Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviće sebi još neku rupu u zakonu da mogu još više krasti.
Zdravko Maric ministar finansija Hrvatske doprinio je padu i propasti Todoricevog Agrokora i zajedno sa Plenkovicem nacionalizirao Agrokor, prodao ga Rusima, a Todorica u zatvor poslali. Sad taj isti Maric fol spasava poduzetnike, gleda kako ce jos nekome oteti novac. Plenkovic je opeterecen aferama, od Kuscevica, Marica, one ministrice obrta i poduzetnistva. Sve veliki Hrvati, a jos veci kriminalci.
hrvatska je u EU, hvala qurcu - dobit ce pomoc kao i sve zemlje. nama ko ce pomoci? Turci.. ahahhaahah.. govorim danima da treba sve zatvoriti. Turci nama jedino sto znaju je slati cigle da se izrade nove dzamije.. kad treba lovu vaditi, draza im je Srbija
uhhh, dobro je pa mi nemamo sta spasavat, inace katastrofa!
neka dignu PDV na 300%, tako kad kupim hljep koji kostao 1KM nova cijena ce biti 4KM, 1 KM hljep koji ostane meni i 3 hljepa dajem uhljebasima, g0\/|\|0 od drzave.
sreca nemamo sta spasavat osim golog zivota
Kakva crna ekonomija u Hrvatskoj. Zemlja Evropske Unije ciji stanovici i po2 sata cekaju na ulazu u BiH kako bi kupili jeftiniji hljeb i pastete u Bosni. Jadno je to i bijedno. A da nepricamo kakva ih turisticka sezona ocekuje...
Kako će kad je država u blokadi?
Koje ekonomije????Ima samo Turizam a on je nazalost za ovu god.izgubljen.
kakva crna ekonomija, dax pao s&p pao krah kompletni zbog histerije i ovaca. mozes radit sta hoces al jedan saraf u masini ako ode sve staje nebitno kakve mjere poduzeo. pogotovo je smijesna jos cinjeca da je bam usko vezan sam eur tako da mos svirat i pjevat :D
Treba dezinficirati novčanice! O tome još niko ništa ne priča, pa i kartice, jer se one zavlače u aparate u kojima je možda bila i ona zaražena... i tako redom, kada sumnjamo, onda moramo sumnjati u sve!
Bože dragi, šta se u nas ima spasit po pitanju ekonomije. Da pokosi korona vladajucu ghovnad što više i dupetolizace istih, e to bi pomoglo.
za dve bolesne novčanice,dajem jednu zdravu
BiH vlast apsolutno nista ne radi da pomogne ekonomiju ili pripremi zdravstvo oboljele, ali gradjani su previse zauzeti komentarisanjem Trumpovih, Hrvatskih i talijanskih odluka i mjera zastite, da bi se time zamarali.
Ovde ekonomska kriza od 1992
A spasavanje zdravlja nistaaa 😂
Skole se zatvaraju tek sutra 👏 bravo susjedi
Ima srece u nesreci Hrvatska,da se ovo desava recimo u maju ili junu otisla bi sezona i gubitak 4-milijardi Euura,ali ovako moguce da se situacija popravi do ljeta..
@Brcak215 kakve 4, oni prihoduju 10-11 milijardi od turizma a ovo nema da stane jos 3 meseca minimum. Sa turistickom sezonom vec sad mogu da se pozdrave
Naša prednost je što nemamo ekonomije, turizma, avio saobraćaj nikakav, nemamo ni aviokompanije, i imamo dosta medicinara što redovnih što prekvalifikovanih, ali Bože moj u teškim vremenima nećemo gledati u detalje.