Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidim ama bas nikakvog razloga zasto bi im vlada dala finansijsku pomoc
@realan.sa. Ne vidim razloga da postoji ova država!!
@realan.sa @ Neće da im kažu da faktički AlEminij ne postoji. Umro. Rikno. Još Parastos, moleban,Liturgiju, Svetu misu i Tevhid da im prouče i ozvaniče i ENDE. Pare ste potrošili i pokrali. Realno, ko vas ....be.
Ljubi vas covic,heroj.
Jedan radnik Aluminija košta 2000 KM mjesečno i vrijedi Čovketu jedan glas. Jedna šalteruša košta 500 KM i njen glas vrijedi jednako kao od ovog što Čovu košta 4 puta više. Pozdravite se s Aluminjem, nikome se više ne isplati.
Finansijska podrška je u kladionicama. Zovite Dragana ili putovnice u ruke, ne gubite vrije već budite svjesni.
Evo danas je Klix objavio da Zenica trans trazi vozace, u Hrvatskoj traze konobare... ma bice posla za vas. Valjda se nesto i ustedilo iz onog vremena kada je plata bila kao u Švici, a psima, srbima i muslimanima bio zabranjen ulaz.
''Ko hoce da bude ye8an same mu gace spadnu''. Kmece tu a sutra da su izbori polomili bi noge trceci na glasacko mjesto da zaoukruze Covica.
Neka im otpremnine isplate mali dioničari i Hrvatska vlada, za njih su radili, oni imaju vlasništvo
sve je to kriva sda alija izetbegovic,dzamije,reis,islamska zajednica,mejtefi bureci cevapi baklave samije i muslemanni!
@BulevarLepogTrenutka, bolje i protektorat pa makar i od Lichtensteina, nego u zagrljaju četničke srbije koja nas je legalno i legitimno napala 1992. Sigurno će nas napasti ponovo ako joj se ukaže prilika, ali nema više JNA tenkova.
najvaznije od svega toga je sto su se izvinuli Dr.Nauka Covicu jer covjek nije kriv, i sad samo jos jednom da proglase Komsica personom no grata i problem rijesen!
Privid da je firma i dalje živa, a u stvarnosti Aluminij je završio svoje. Radnici na ulice, pa mogu zajedno sa Čovićem već večeras da pozovu Tomsona i malo se opuste uz fašističku retoriku. Al samo glasajte za njega
Ništa više od Aluminija. Tražite posao. Samo vas zamajavaju. Nema te države koja može podići Aluminij na noge. I ako ikad proradi biće u stranom vlasništvu i biće mizerne plate.
u titin vakat ovako nije bilo, al sta je tito znao, obicni komunjara
Ne pišite više o aluminiju ionako ste stožerniku Čoviću nanjeli previše duševne boli,hajmo malo o vedrijim temama
Treba pomoći Aluminiju. Plate smanjiti na 450,00 maraka, promijeniti ugovor o otkupu električne energije i napraviti plan otplate duga u roku od 5 godina.
Izvinite se vi gospodinu doktoru Čoviću za duševne boli koje su mu nanesene prestankom rada Aluminija. Ako imate i nešto crkavice da ga financijski obeštetite. Teške su duševne boli...
Covic im samo obecava kule i gradove kako bi m gnjev amortizirao.