Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sberbank Zagreb i Ljubljana svoje dugove u Hrvatskoj i Sloveniji naplaćuje u BiH??? Poslije se čudimo kad kažu "glupi Bosanci".
Agrokor dužan dobavljačima u BiH oko 200 miliona maraka, pošto su nezaštićeni od strane države BiH, nisu u mogućnosti zaplijeniti "kiseljak" ili bilo koju firmu Agrokora. Na drugoj strani Sber banka naplaćuje dugove u BiH, zato što je Hrvatska, Slovenija i Srbija zaštitila svoju imovinu, odnosno svoje građane. U tome je fol.
Neka su im oduzeli, citava Hrvatska je kriminalna.
To su ti hrvatski talovi preko bosanskih leđa. Bog zna koliko će još naših firmi ovako završiti. Guzice su davali da ih uzme Jamnica.
Lako je za Kiseljak svi imaju rvacke putovnice a pale zastavu BiH..
Malo se raspitaj o suživotu u Kiseljaku, pusti šta čitaš po internetu. Nitko ti neće reći da ima nekih problema, normalno se nosaju dresovi BiH i Hrvatske, dok ja koji sam Kiseljačanin ne bih smio obući dres Hajduka i proći Titovom. Lijep pozdrav iz europskog Kiseljaka.
Zatvorila se i pumpa,pardon crpka.
Tako vam je to sokadijo kada gledate u drugu državu a ne u svoju domovinu. Kako vas z.g.u.z.i stariji brat, hahhaha
mislim da ovaj kamion nije nimalo pretovaren.... bar duplo :D
Novac nema religiju.
Kad ce Ramljak opet ovamo da objasni stvari? Neviđena lopina i hoštapler.
što on zzar nije todoric a on ga skuzio, doduse znao je i on da je par milijardi u pitanju manjka
@adismujcic zbog suplje price o restruktuiranju konzuma kojom je izlevatio bosanske dobavljace koji ce sad potrazivanja naplatiti malo sutra a mozda ni tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahhhah... 300 radnika ostaje bez posla u tzv. bih.
Jel ti lakse sad kad si to napisao? Ili osjecas nsku vrsto srece zbog tog uspjeha?
Zar ovo ko kupuje? Samo na ignore ove strane proizvode odredjeni vremenski period i sve se vraca Bosancima u vlasnistvo.
Covjek vam u tekstu fino rekao da je kljucna stvar plasman odnosno prodaja proizvoda. Ako Kiseljak pronadje dovoljno kupaca da nadoknadi prodaju koju ce izgubiti zbog kanala Konzuma (u sto sumnjam da ce biti lako), onda se nista znacajno nece desiti. Lako ce se naci kupac za dionice. A ako dodje do pada prodaje, dobiti, vrijednosti dionica, onda firma moze polako ulaziti u probleme. Lako je bilo prodavati po trzistu kad si imao zastitinika Konzum. Sad se treba boriti na trzistu sa BH vodama.
što znaci da bi arapi opet mogli u igru
Ja ne znam ko ovom Čengiću daje medijski prostor iznosi svoje mišljenje. Tačno se vidi da da u ovome nema svoje interese, pa daje paužalne izjave, za razliku od Bosnalijeka gdje je kukao i zapomagao skoro svaki dan.
Ko god da ga kupi isplatit će mu se za par godina... Ako je dug za koji garantuje 64 miliona, a dobit godisnja je oko 20 miliona, sve je jasno.. S obzirom da je Kiseljak baza HDZ-a, vjerovatno je najizglednije da to Čović poklopi sa svojim tajkunima... Mada bi vjerovatno Bingo ga već danas kupio.. Biće zanimljivo..