Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvozimo mnogo žaba, konzumnih.
Kako je trojka došla sve ide naopako
Pitaju studenta privatnog ekonomskog fakulteta sta je DEFICIT? On ko iz topa "Pjesma Dejana Matica"
tih 4.95 mlrd posalje dijaspora i zarade freelanceri svojim ugovorima sa stranim firmama. cifea je to, vise od trecine izvoza.
Nisu dobro izracunali. Svake godine izvezemo 50000 obrazovanih ljudi. U obrazovanje svakog od njih smo ulozili 50000. To je 2.5 milijarde izvoza.
Pa kažu ajmo bit cybernomadi i ležati na lezaljci na moru i "radit" preko interneta hehe preporučujem svima il ajmo u office gdje smo svi jedna " velika porodica" i da redovno imamo druženja.To će spasiti državu i dignuti GDP al u kuurkii😅
tako je to kad stotine hiljada mladih ljudi koji bi trebali da prave proizvode u Bosni - prave ih u Njemačkoj... Produkt 30 godina politike samouništenja
Hvala trojka