Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovoga najveću korist ima regija Bijeljine. A Srbi neka pljuju i dalhe po Bošnjacima i Turskoj. Kakva je razmjena sa Srbijom?
pljuvanje je isključivo na političkoj osnovi, a pos'o je pos'o :)
Postujem to sto nisi Srbin ali cu te podsjetiti da se zna sta bi radili drugim religijama. Srbi su njihove zulume iskusili na svojoj kozi. Trpili su govna vjekovima a danas je to nekim nasim narodima dika i ponos kao da i sami nisu bili zrtve.
Znači sad mogu i aerodrom B. Luka zaključat ... Do sad je sav izvoz mesa za Tursku išao preko njih... još kad i Mostar krene, u Laktašima će se parkirat samo "leteči cirkis Milokrada Duduka " ... ! ! !
@SvetiPerun MI CEMO GLEDATI TA TRANE KAKO TEBE SPASAVA😀😀😀😀
@SvetiPerun NEMOJ RECI DA NIJE PRORADILA ZELENA NEBESKA TRANSVERZALA 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako god, pozitivna priča. Ono što aerodromu Tuzla fali jesu saobračajni znakovi koji bi putnika trebali dovesti od puta Sarajevo - Tuzla do aerodroma. Oni minijaturni sa "slikom" aviona skoro da nisu uočljivi.
da li će Bošnjo ponovo zajebati Turčina? Pa će Turci da se smiluju majci Srbiji jer je poštenija?
KONACNO DOBRA VIJEST👍
krmetina na aparatima
Zasto bi bila, eto ja ne jedem jagnjetinu i koliko ih jos ima takvih!? Treba ispostovati one koji ne vole ili ne jedu odradjenu vrstu mesa.
@Rapsodia NARAVNO,zašo ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogli ste i roštilj raspalit malo da "obeležite" ... Zato mi jedemo poljakinje krave, sve Šopena slušale dok su ih tovili krminom ...
Jel iko ovdje vidi drugu stranu medalje? Mi nemamo hiper produkciju mesa i mesni prerađevina. Imamo ga dovoljno, ne previše. Svo meso ćemo slati za Tursku, a nama ostaje zaleđeno meso made in Brasil, godina proizvodnje 1998.
trebali smo stati sa izvozom.. šta će nam to od tog se ne živi
Nadam se da je to sto si napisao ironija :) mislim da jeste.
kako li su nagovorili turke da opet posluju sa njima? tj nama. ja ne bih
tursko-bošnjački vegetarijanci
Hajde valjda ce te onda smoci snage da malo unaprijedite malo aerodrom. Otvorite makar jednu prostoriju 10x10 i ubacite traku za prtljag. A ne kao sto imate do sada. 2 metra trake i koferi na pod. Sta ima veze ako neko i stane na kofer (dok vlasniku carinar trazi da otvori torbu to odmah pored,...FUJ.. Proputovah pola svijeta ali ne vidjeh goreg aerodroma od Tuzle. A nije da se nema. Aerodrom radi, ali valja napuniti dzepove Hami, Pipi i ostaloj ekipi..Fuj na kub..
"Prvi Čisti Bošnjaćki Aerodrom Tuzla" (vlasnici: Hamo, Pipi & Co.)
@anarchy Momak, jesi slučajno putovao Ryanairom? Da vidiš na kakve zabiti i nazovi aerodrome oni slijeću. Konkretno sam imao priliku vidjeti aerodrom u Trstu. Tuzla je Dubai za onaj kokošinjac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eee jadni turci,i ne znaju jadni sta ce jest.nase kvote proizvodnje mesa su odavno ispucane,ovo je sad vecinom meso staro 30 god iz argentine. I pise made in bosnia. Samo da mi je znat jeli ijedan posten seljak uspio prodat svojih 5-6 teladi,mozes mislit da je
Nemoj da si pesimista, dobili su vaspitno obrazovnu. Vidis da u tekstu stoji da je zbog muljanja bio stao izvoz. Znaci nema zajebancije.
I opet...Hvala braći Turcima i predsjedniku Izetbegovicu!!!
@Gold... a sestricama?
Sretno.
neka se nesto desava