Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europske integracije=Italijan, Austrijanac i Nijemac ti dovedu svoje proizvode, svoje banke, a kad sve tvoje propadne onda ideš kod njih da radiš. Zašto su kod Tite fabrike radile? Zato što nismo lizali zapadnoeuropsko dupe i nisu nam bile police oune njihovih proizvoda. Slobodno tržište je osmišljeno od zapada jer znaju da će njihove velike kompanije za prožderu manje istočne.
Zato su se svercale farmerke iz Italije i kafa iz Austrije i vozilo par nepar, jer smo imali sve u Jugi?? Ocito nisi zivio u njoj. Zaboravio si frishopove
Ovih 10 000 poljoprivrednika iz Semberije su u Njemackoj.
Lažna vijest. Sigurno preuzeta od propagandnog BN-a. Kakvi pašnjaci u Semberijii!? Ovih 10 000 se odregistrovalo da ne plaćaju obaveze ali i dalje obrađuju zemlju. Ne dao Bog da kome treba slobodne zemlje u zakup jer nema je ni za lijeka. Cijena zemlje u prodaji ode u nebo. U zadnje dvije godine se poduplala. Došlo i do 4 000 KM dunum.
Ovo je zabrinjavajuce, katastrofa. Toliko nas ima par kvadrata koje nismo zasadili, samo cekamo da kupimo u Bingu. Zato se ne trebamo cuditi sto je sve poskupilo. Jos ce poskupiti ako se ne budemo brinuli za svoju zemlju.
Netrebas ni banku pljackat da postanes bogatas, umjesas se u politicare i kradi kolko hoces a narodu nabacuj 'nacionalisticke naricaljke' i onda na kraju te narod voli jer si im sva prava i mogucnost ikakvog napretka oduzeo. Vjerujem da je 'nacionalizam' sredstvo korumpiranih cime manipulisu narod da ostvare svoje ciljeve kontrolom zakona koji prilagodjavaju kradjama naroda. Al sta ces kad premazu narodu oci da im nacionalizam daje sve sto sami nemogu ostvariti.
Dodik im je sljedeca tri koljena sveo na prosijacki stap
najbitnije je srbstvo,hranice ih majka srbija rusija kina,ako se bude moralo poslace ih dodik na nasilni rad u mrsku im EU
ah da,dok ima go vana punih vitamina onda nije kriza,navali narode
Al zato mi uredno uvozimo hranu sumljive kvalitete i placamo je strancima 10 puta vise nego sto bi nas kostalo da je sami proizvodomo.
Jeftinije kupiti u Srbiji pšenicu i kukuruz, a napraviti nekoliko plastenika i isto zaraditi.
Greška. Nas ne treba da zanima Kosovo. Albanci imaju 3 države...
Mile se kofrči za državno zemljište da ga utuši za milione dok mu tzv. rs propada totalno. Samo glasajte za čobana stalno, šovinisti, nećete na svojoj zemlji više hljeba imati.
Problem je sto se vrednuje rad gospode a teski poslovi zanemareni sa cijenom rada , tako da nece vise niko teske poslove da radi ! Zato ce i gospoda da to osjeti sa cijenama namirnica i proizvoda !
A PDV-a nikad vise naplaceno nego zadnjih godinu dana. Pokrase Boga oca.
biće uvoznih mekinja kad nestane brašna
jel ovo znaci da ce cijena miljeka pasti