Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome je isplacena placa od preko 60.000? ili bar ta od 20.000. da znamo koji su poslovi najplaceniji.
ovu od 60.000 ne znam a ove naredne 3 su ti isplacene trojci iz sarajevo osiguranja. dakle osiguranje probada ali oni zive ko Bogovi.
notari
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma neka je i 60 hiljada...samo nek je redovna 😂😂😂
nisam znao da imamo tako sposbne pojedince... ako su na budžetu ti preko 10.000, ja im želim sve najgore, kao i onima koji su im to omogućili.
klasicni bosnjo ne podnosi neciji uspeh...
Eh evo sad malo plata u najskupljem gradu Švicat+rske. Samo je hadžija FAris GAvrankapetanović i Fadilov partijski kolega imao istu platu kao njegov kolega liječnik. Što se tiče ostalih plata evo ih, pa se nađite uporedite: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/48553/koliko_zaradjuju_u_svicarskoj_svicarci_objavili_plate_frizera_stolara_uchitelja.html
Osobno vidim da je u švicarskoj učitelj isto dobro plaćen ko kod na VJEROUČITELJ ! Javni tužitelj 3 -4 više nego kod nas.
Znaš da je država dotakla dno kad neki uhljeb ima plati veličine 120 minimalaca.
platu*
Evo opet mi gledaju u platu od 60,000
Joj kako smo mi smijesan narod, baci kost i svi se hvataju. Kao prvo, ako si direktor velikih kompanija i treba ti lova, isplatis sebi jedan mjesec tu brutalnu platu,na koju uredno platis sve poreze, jer da ne platis, ovaj statisticki podatak ne bi ni postojao. Tako da uopce nije problem ko je dobio platu od 20 ili 60 hiljada. Neko ko moze. Veliki je problem ova druga strana, gdje ljudi svjesno podrede zivot poslu na kojem zarade 500 KM mjesecno sto je ispod svakog dostojanstva
Stvarno me interesuje ko' je osoba koja ima platu od 60000KM? Koji posao ta osoba obavlja??
Sta ti je tu cudno Radno mjesto se zove Ublehas
60.576 KM / Hatidža Mehmedović I opet mi malo. ;)
Super nam je
Bakir ima platu 10.000 i plus bonusi troskovi odvojen jebeni zivot.. I jos sta se klepi sa strane sve to izadje oko 60.000 jebenih bosanskih maraka
@berosero ne dezavuisi nas sa glupostima Bakir ima plaću manju od pet hiljada i od toga stipendira djecu rvi.A na ovo pitanje Čović zna odgovor.
došla su takva vremena da je bolje imat' para nego nemat
Jeste stoka. 250 za cetveroclanu porodicu. Ja psu kupujem Brit brikete (Lamb and Rice, da nema alergije) 15kg 28 eur. Kada ga odvedem veterinaru samo na vakcinisanje i tecnost protiv krpeljova platim preko 50 eur. Nikada ga nisam odveo veterinaru za sta drugo, da sam prosao ispod 70 eur. Znaci 250 eur trebas za dva psa, da zive normalan pasji zivot. U EU bolje zivi pas nego zaposlena stoka u Bosni. Ako bi u Njemackoj snizili socijalu na 250 eur na cetri osobe, izbijo bi rat istoga dana.
Krpeljova????? :(
500KM??? Pet stotina konvertibilnih maraka? Pa jeste li vi normalni? Nije to balkanska, seljacka stoka zasluzila. Mogu oni i sa 2KM na dan preziviti, samo probajte pa cete viditi. Smanjiti platu stoci na 60KM i porez na dohodak -20KM, dosta je zoharima 40KM za mjesec, snace se to.
@KevserNovinar samo nek ne puca ce se tjesiti
samo šuti i trpi...tako će biti još 100 god
jbte. ja sa svojom platom pokrijem samo troskove zivota i kapak, a ovaj moron svaki mjesec moze stan kupiti i jos da mu ostane. tuuuuuuugo
tačno. za 30.000€ svaki mjesec kupiš po jedan solidan stančić, nije bitna kvadratura. za godinu imaš 12 stanova, onda ih iznajmiš studenticama, malo ih guziš, a malo putuješ po svijetu. daš 100 marona nekom liku da ponekad obiđe i pogleda jesu li svi uplatili, gurneš prst u uho i to je to.
moja plata je 4.500 KM, ....... al godišnja. :(((