Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ne važi za nas , mi naftu uvozimo sa Marsa.
Ne shvatate, ova nafta koju sad kupujemo stigla je karavanom deva u vrijeme kad joj je cijena bila izuzetno visoka, a dok do nas stigne karavan sa naftonosivim devama s jeftinom naftom potrajat će koju godinu..
Kako onda brzo stignu kada treba poskupiti????
naftaše na KURAC
buraz sve dok sutimo i govorimo "ne daj Boze gore" i skuplje cemo kupovati naftu...dok je levata bit ce rolata.pozz
Kad počne kod nas padat cijena nafte, kod mnogih se više neće dizat.
Bgm kod nas nije
Ovo je budućnost!!!! jbš naftu i naftaše!!! http://www.youtube.com/watch?v=MVMlSmRnZIE
kakve veze ovo ima sa nama?
Ne prenosi se samo vijesti u BIH.
na slucaju nafte vidite kako nas mafija pljacka u saradnji sa drzavnom mafijom. mi smo samo zrtve tih banditskih talova a plodove tih talova vidite po Poljinama, primorju, luksuznim vilama po planinama itd. da vam *** majku milu, eto zasto je izginulo skoro pola miliona ljudi, da bi mafija pljackala narod, a za sve je kriv ustvari Tito sto vas nacionaliste nije sve potamanio ko zohare, *** li vam mater banditsku!
Kada cijene idu gore onda poskupljuje kod nas, a kad pojeftinjuje kod nas cijene iste.
Kako irelevantna vijest, cijene nafte na evropskom trzistu su rasle od 99$ do 111$ zadnjih godinu dana, i onda kada cijena padne na 110$ to kao treba nesto da znaci. Cim poskupi barel bafte, euro ojaca u odnosu na dolar, tako da se otprilike u zadnjih godinu dana placa ista cijena barela, oko 82 eura.
Jest al DZE ?
Domaći distributeri to prihvataju kao mjerodavno, oni sunabavili naftu po "višoj" cijeni, ne može sada ispod cijene, ali zato dok se pomene poskupljenje nafte, tu su prvi. Ni odgovorni se ne bune jer je od veće cijene litre i veći PDV, bolje punjenje. Samo mali čovjek ispašta
Uskoro novo poskupljenje kod nas :))
džaba što je pojeftinila kada će cijene goriva kod nas ostati iste ili kao obično poskupiti
to na naše cijene neće utjecati, samo poskupljenje prolazi kod nas....
Ja, i? Eno nakon tri pojeftinjenja na svjetskom tržištu, kod nas pala cijena za 5 feninga.
al ovo je tamo kod njih :D nama moze samo poskupit il, hvala kurcu, pojeftinit za pet feninga cc
jel to samo u eu ?