Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce Suljo Cakanovic jos love moci da pohapa.. svugdje se on uvuce (naprimjer opcina, fudbalski klub, bolnica itd) a zena romkinja kod kuce uziva a ljudi ginu da zarade.. e mooj bosnjo
Idete po etno selima a djedovina vam zarasla u korov ne moze se proc, bem ti opanak kad zalijepi za asfalt!
pa da. Etno selo pa da pravi seljaci mogu doci da to vide
Zarada na tuđim kostima..
Bolje da obnovite dio nekog sela...nesto kao Lukomir. Pa onda ako hoce neko ode i pojede pitu ili puru sa ljudima koji tu zive. Sta je uopste bit etno sela? To bih ja nazvao "ko fol selo". Eto kao lici na selo ali nije selo, nema stoke, nema seljaka koji tu zive. To je zajebancija.
Srebrenica je slijepo crijevo
Bosna i Hercegovina je slijepo crijevo
Slikaju se u etno selu, a u svom neće...
Neka sazna svijet kakve vrste naroda žive na Balkanu.
mislis da ne zna ???
Gdje su sve donacije koje su stigle u Srebrenicu i BiH???? Pitam sda pogančere i smradove, znam za jednu vreću zlata a gdje su druge??