Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam kako se mogu ovako glupave statistike objavljivati uopste. koga briga koja je razlika izmedju semptembra i oktobra? jedino sto je bitno jeste razlika izmedju jednog mjeseca ove godine i tog istog mjeseca prosle godine.
STA IMAJU VIDJETI U RS TRAKTORE...
Bolje traktore nego nindze kod vas .
Sta bi isli u RS koja je natopljena sa krv
Sta obici u RS? Han Pijesak? Vlasenicu? Pale? Sokolac? Bolje na kiši sjedit 😂
Ti ocigledno sjediš na kiši ,glova ti kisla pa ne znaš šta pričaš .
Propada bijeda na svakom koraku
ko još normalan ide u te wukojebine gdje postoje kampovi za obuku četničkih terorista
Aburiginosi su imali veci procent turista. Sto se time da zakljuciti da postoji manja opasnost za turuzam u odnosu na rs. Isto tako znamo da u istocnom djelu mostara je veci procent turista u odnosu na zapadni. Ta ko da su i na tom djelu turisti zakljucili da u tom djelu bosanskog sjevernog santinela, ima opasnosti iz razloga sto se nesto pominje nekakvih 23% time se pokazuje da nije nitko dobrodosao u ostali dio bosne.
zasto klix forsira te infrormacije za rs... valjda je to sve BiH sunce vam zarko, clanak objavljen cisto da osvjezi pricu o podjelama BiH kao i obicno, sva sreca pa je narod u BiH zatucan pa nasjeda na sve sto se objavi
haha olimpijski znak i trobojka pod kojom je ubijan olimpijski grad, koja ironija :)
A ko će tamo ići osim fanova Žareta i Gocija
Malo manje nego u hr
To su ovi što baja djeli po cvanciku
Jest lijepo, bar na fotografiji, vidjeti slobodnu teritoriju u BiH na kojoj ne vladaju Šmit, stranci i Hrvatska.
Ma da, zato svi idete na "slobodnu" teritoriju, a ne u EU.
Kakav turizam u rs-u jedino ako dođu vidid dodika zaštićenu vrstu medjeda...
Mnogo smo se nasekirali