Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto i Hari Mata Hari konacno pjevao pred 60.000 ljudi.
Savage!
rekt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JAdnog li naroda i zemlje kad će im samo posjeta trgovini ostati u sjećanju !
MALO MI ZA SRICU TRIIIBA
odlično rečeno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za veličanstveni vatromet je zaslužan https://www.facebook.com/pirotehniksarajevo/
60.000 ljudi? da kao i na popisu
nema sanse da je bilo toliko ali eto...
Saban Saulic otvorio bingo :D
lijepo lijepo...nek ima narod gdje razgledat..
jest im neko sfušerio slike
Niko ništa nije kupio samo se šetali!
seljoberi nisu nikad vidili trznog centra i to im spektakl?
Svjetski, bravo Bosno!
Ne hejtujte sve. Svaka čast vlasniku koji je izabrao da uloži u rodni grad (nije morao), i što je zaposlio tolike ljude.
Joj daj ne budali. Nije to "uposlio". To se kaze "izrabljivao". Da ti neko da posao i kaze "Dvije trecine plate das nazad meni." to bi bilo izrabljivanje. Sto je isto kao kad radis puno radno vrijeme a plata mizerija. Dvije trecine zaradjenog ide gazdi u padze. A jos je gazda... Pamti se jos po Tuzli kako je poceo. I kako je pretresao radnike kad podju kuci - da nisu sta ukrali.
Naše je najslađe
Ovi Tuzlaci sve kukaju , ogorceni na KS , los im standard ... a kad se treba trositi , u prvim safovima . Hej tugo tugo .
Sto bi moj jaran rekao: proklanjavanje Binga
koji seljakluk...
idi bona okupaj se operi se dole
@JevrejAriel hajde, ba, odyebi
Treba otići kad se raja malo smiri. Nisu vrijedni ni popusti kad ne možeš otići gdje hoćeš, već gdje te kolona ljudi nosi.