Privreda
270

Na dan otvorenja Bingo City Centar posjetilo više od 60.000 ljudi

Klix.ba
(Foto: Bingo)
Spektakl upriličen povodom svečanog otvorenja Bingo City Centra ostat će dugo u sjećanjima posjetilaca iz Tuzle i regiona.

Više od 60.000 ljudi bilo je dio novog početka za kompaniju Bingo. Zabava je počela nakon presijecanja vrpce u 14 sati, kada je više od 40 regionalnih i internacionalnih brendova otvorilo svoja vrata, a nastavila se uz razne igre poput "Lova na blago" mađioničare i mnoga druga iznenađenja.

Atmosferu u centru su doveli do usijanja kocerti Amela Ćurića i Hari Mata Harija, između kojih je bio nezaboravan vatromet.

Bingo City Centar se prostire na 40.000 kvadratnih metara, a pored Bingo Plus hipermarketa ponudu upotpunjuju još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick sa šest staza, ali i Cinestar kino sa pet dvorana koje će biti svečano otvoreno u decembru ove godine.

Podsjećamo, svečanim presijecanjem vrpce savremeni tržni centar otvorili su u petak gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, voditeljica Službe marketinga kompanije Bingo Tatjana Paunoski, menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić te dugogodišnji uposlenik kompanije Bingo Fuad Rahmanović.