Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba sklonite ovog kloca. nije valjda da smo spali na njega?
sta pricas ti.. znam covjeka lično i OK je... u francuskoj zavrio fakultet.. ucestvovao na mnogim projektima.. bio predavac u nekoliko programa... procitaj njegov CV.. .. i nemoj biti PAPAK..
kreatwerk u pravu si za te studente koji briljiraju vani.. ali kada vagaš porodicu, imanje, prijatelje, mahalu, bosnu.. na jednu stranu... i sunce tuđeg neba na drugu... a onda znanje poneseš u BOSNU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj mi lik pocinje ici na neku stvar....Lik expert za ekenomiju,expert za djoging,za polumaraton,ko zna vec sta.Samo me interesuje gdje ta zvanja stocu ala expert,analiticar,ovo-ono.Puni smo akademika i nakih analiticara sto prodaju maglu.
covjek uzima pare.. a ti KLIXAJ.....
Potpuno je besmisleno donositi bilo kakve zakljucke samo na osnovu nekih brojcanih pokazatelja. Sigurno ima neka caka. Ne moras biti posebno pametan da zakljucih da u ovoj zemlji samo dugovi rastu. Sve ostalo stagnira.
pa jel rast ili nije?
Ah odakle ovaj ispliva,i kad postade tako strucan da se svaka njegova čeka kao ozeblo sunce!?!?
nevjerovatno. kralju. svi smo mislili da je to negativan znak.
Ispod koje ovaj balege izmili?sve stručnjak do stručnjaka :-)
jel ovo onaj zlajin "analiticar"? :)
Sve je ovo fingirano , al ima oci ispasce ko u onog vuka .Pita crvenkapa vuka , vuce vuce stosu ti tolike oci .Haj mrs dalje vidis da serem
Istina je da država nije sposobna zaštiti našu privredu, ali i mi kao pojedinici snosimo dio odgovornosti. Donekle mi je razumljivo kada kupujemo proizvode za koje ne postoje dovoljno dobri domaći supstituti. I ja npr. ne kupujem Vispakovu čokoladu, ali vala kad vidim da neko kupi uvoznu vodu, sok...I onda se čudimo što je skoro 50% stanovništva nezaposleno. Možda jednostavno kao narod bolje i ne zaslužujemo...barem dok se malo ne promijenimo.
men se scini............sve je stalo samo djeca rastu
Ooooo, dobro jutro !
čuj to :O
bezobraazno su zeeelenee... :)
Kakvo je to zanimanje ekonomski, politicki ili nekakav drugi analiticar? Zaista zivimo u vremenu o kojem je prorocki govorio Andy Warhol, i u kojem je on ustvrdio kako ce svako (naravno ko zeli) imati 15 minuta slave.
U sistematizaciji (zvanicnom aktu) radnih mjesta u Federaciji ima i zanimanja: - Prodavacica ljubavi??? - Sluga??? I tako dalje i tako redom...
Otvorio je Bakir SCC , sada će on zajeb.at taj rast . Ono je jedan veliki vagon za iznošenje novca iz BiH. 99% stranih firmi 99% stranih proizvoda
Nema Bakir veze sa SCC-om vec samo kupi poene na tome! Da je Bakir imao potrebne milione sada bi on bio vlasnik lokacije gdje je otvoren SCC a na Al Shiddi. Srecom nije tako :) P.S. Sjetiti se price o privatizaciji i kako svi nasi "tajkuni" i politicari misle za marku kupiti lokaciju :P