Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za svaki slucaj ... jedan karnister za Bakira molim!
Ljudi, samo bjezite odavde... ne mogu ni za akcize usvojiti, a ne da nadju plavi dizel na tržištu
Kod nas se drzava svodi na “Moze li se?” Sve se moze, ali kod nas ne moze ili nece
Poljoprivrednici ne voze traktore autoputem tako da nema smisla ni da finansiraju izgradnju istih kroz akcize i ostale namete.
Hrvatska ima plavi dizel preko 20 godina. Nije loše iskopirati to, ali se mora iskopirati sve. Ako se ne uvedu elektronske kartice za plavi dozel, kriminalnće procvjetati. Kopirati u potpunosti što ima Hrvatska.
Ne može je spasiti ali može joj malo pomoći
Ne može. Dalje....
Nemoze neda pavoslavni srbenada DUDUK.
Poljoprivrednu proizvodnju treba shvatit kao suport. Napravi 1000 km evo ti 200 km minimalno. Od 1000 km država vrati 170 kroz pdv, tako da 200 km poticaja ne izađe ni 30 km.
Zar mi imamo poljoprivredu? Slušam zadnjih 20 godina kako su pred kolapsom, kako jedva preživljavaju, kako ih država handri...ma seljačka posla.
Zato sada jedi brašno i ukje po cijeni kojoj jeste.
Kako spasiti? Pa sad je rat svjetskih razmjera. Sav površina se mora zahsijati. A turizma više nema.
Kada Rusi vide ovu sliku traktora u nas, nikad nas neće napasti 😂
Moze moze plavi dizel i bmw ga voli
Bilo bi ovih 2 miliona golfa 2 na plavom, cim bi uveli.
Dok ne postoji jedno drzavno ministarstvo poljoprivrede u BiH glupo je pricat o poljoprivredi.
ne, ne i ne! ne moze se spasiti samo plavim dizelom. sve dok se ne uredi politika zastite domacih proizvoda(prelevmani, superprelevmani i sl) i provjera kontrole proizvoda (standardizacija domacih proizvoda da se ne plasira smece i stavi naljepnica - domaci proizvod) nema nikakve koristi od plavog dizela. ne mozemo mi postici proizvodnu cijenu koliko mogu dampirati stranci ili imati bolji obim proizvodnje..