Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u cijeloj Evropi otkazuju ovakve sajmopve, samo skutori voze po starom, kao da se oko njih nista ne dogadja u vezi korona virus pandemije.
Corona će biti jedini izlagač na sajmu
Ma da, sve štandovi BH Telecoma, HT Eroneta, MTel, Ministarstvo civilnih poslova itd, vise ima hostesa nego proizvoda sto izlazu.
Mostarski sajam gospodarstva odrzava se u opljackanim i otetim proizvodnim halama SOKO Mostar gdje su Bosnjaci muceni i drzani u nehumanim uslovima 1993 godine a tada je Dragan Covic bio direktor SOKO Mostar. To su Covic i njegova rodbina pohapali. Direktorica sajma je Dalfina Bosnjak, Coviceva prijeratna sekretarica u kancelariji, a ista je Borjana Kristo samo crnu kosu ima. Bosnjacke firme trebale bi zaobilaziti ovaj sajam u znak solidarnosti sa Ahimicima i Stocem
@Counterforce Ti ne trebaš zaobilaziti Domanoviće, odjel za najteže pacijente!