Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda je mozete i ugasiti... da zavisi od interesa konstitutivnih naroda mozda bi i nekako opstala, ali od gradjana i to u Mostaru... tesko :)
@vxvx Znači prihvaćaš da je Mostar hrvatski grad?
@press ponovo procitaj sta je napisao 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Povratna karta samo 110 € je više nego prihvatljivo (gledao 12. i 19.maj) ali kad vidim da se kod dočeka forsira hrvatstvo onda ću radije za Sarajevo
@skydiver .......kad bi sve ono skutora sta je ostalo putovalo linija ce propasti, eto koliko ih jos ima a nesto se kurce
@skydiver ma ništa od toga preblizu dubrovnik split a bošnjaci će u sarajevo tako da se ukida 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve interesdzije mrtve
Iz Njemačke dolaze turisti, a u Njemačku odlaze ljudi da se u ovu vukojebinu nikada više ne vrate!
sve je ovo nama obezbjediio Dr. nauka gosp.Dragan Covic! nije mala sala biti Dr nauka!
Gdje skutori umjesaju svoje ruke mora propasti. Tuzla je Atatürk za ovu vukojebinu
Šta je to u Mostaru, neka američka agencija javlja da 16,9 % Bošnjaka u Mostaru podržava ISIL, sramote državu.
Ma super je ovo. Neka se zemlja sto vise povezuje sa svijetom. Ali moze li mi neko objasniti od cega zivi aerodrom koji ima 1-2 leta dnevno, i to samo u ljetnom periodu?
Uhar jbg koliko god da ima letova, valjda vremenom to bude mnogo više i bolje, i Tuzlanski je počeo sa par letova a sada gude povazdan što tam' što vam', uglavnom pozitivna priča u svakom slučaju u ovim turobnim vremenima.
Taman da ode jos ovo malo sto je ostalo pa mozete gasiti. Zadnji neka ugasi svjetlo na aerodromu.
A kojim danom leti iz Dizeldorfa ako iz Mostara leti nedeljom.
Svjetski grad! Molim nadlezne u ime Boga i Allaha da napokon ukinu blokade koje mrcvare ovaj prekrasni biser od grada… Mostar je grad koji je svima na diku i ponos, stoga sto prije otklonite nerazumne politicke blokade kako bi ovaj divni grad rodisao i postao prijestolnicom europske kulture. U protivnom, to ce biti onda BL, sto je takodjer ok, ali smatram da je MO ono pravo mjesto kulture suzivota, patnje i stradanja, ali i radjanja novih ljubavi, te iskrenog i zdravog suzivota!
Svjetski grad! Molim nadlezne ime Boga i Allaha da napokon ukinu blokade koje mrcvare ovaj prekrasni biser od grada… Mostar je grad koji je svima na diku i ponos, stoga sto prije otklonite nerazumne politicke blokade kako bi ovaj divni grad rodisao i postao prijestolnicom europske kulture. U protivnom, to ce biti onda BL, sto je takodjer ok, ali smatram da je MO ono pravo mjesto kulture suzivota, patnje i stradanja, ali i radjanja novih ljubavi, te iskrenog i zdravog suzivota!
Nece kamenjarski srbo iz Njemacke da leti avionom. On mora doci sa Mercedosom na kamenjar, da se pokaze.
Pisi propalo
NE moze ovo Tuzli pera odbit
Ja sam jos prosle godine cuo da se za let do Zagreba u vecini uzima karta u jednom pravcu.