|

Moja Banka, BH Telecom i ASA Grupacija otvorili zajedničku poslovnicu

Moja Banka, BH Telecom i ASA Grupacija otvorili zajedničku poslovnicu
100
F
FENA
8.4.2014. u 14:59
0
komentara
100

dijeljenja
1/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
2/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
3/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
4/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
5/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
6/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
7/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
8/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
9/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
10/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
11/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
12/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
13/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
14/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
15/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
16/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
17/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
18/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
19/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
20/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
21/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
22/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
23/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
24/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
25/25 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Tri bosanskohercegovačke kompanije, Moja Banka, BH Telecom i ASA grupacija, danas su u Sarajevu, u sklopu zajedničkog projekta, otvorile novu multifunkcionalnu poslovnicu.
Najveća prednost te poslovnice je što će korisnicima omogućiti obavljanje više aktivnosti na jednom mjestu uz maksimalnu efikasnost i dostupnost proizvoda i usluga.

Na svečanom otvaranju simboličnog naziva "Otvori moj svijet" obratio se predsjednik Uprave Moje Banke Mirza Hurem, ističući da se na mjestu u srcu duhovnosti i tradicije Sarajeva, u općini Stari Grad, nastavlja misija Banke, a da vizija dobija puni sjaj.

"Saradnjom sa dvije najuspješnije domaće kompanije, BH Telecomom i ASA grupacijom, pokazujemo da domaće snage i domaći brandovi mogu i da su garant napretka. Vjerujemo da će biti više ovakvih projekata u budućnosti i da će saradnja koju smo napravili sa BH Telecomom i Općinom Stari Grad biti primjer uspješnosti iza koje stoji jasna vizija i ciljevi kojima dokazujemo da je u Bosni i Hercegovini moguće kreirati i realizirati kvalitetne poslovne ideje", dodao je Hurem.

Načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić je kazao da je širenje poslovne mreže Moje Banke, BH Telecoma i ASA grupacije ohrabrujući signal kako za građane, tako i za privredu Općine Stari Grad.

BH Telecom, po riječima generalnog direktora Nedžada Rešidbegovića, otvarajući još jedan telecom centar ispunjava svoju misiju društveno odgovorne kompanije kojoj je u cilju da bude što bliža svojim korisnicima.

"Novi koncept poslovnog prostora koji danas otvaramo rezultat je zajedničnog opredjeljenja tri bh.kompanije da našem društvu omogućimo novi pristup u realizaciji njihovih potreba", dodao je Rešidbegović.

Poslovnica se nalazi u ulici Saliha Hadžihusejnovića Muvekita, gdje je nekada bila Poštanska banka, koja je otišla u stečaj.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.