Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, nece niko pomoci dok sam sebi ne pomognes.
@Ananas123 a tata duzan i bogu i narodu,a i narod uvalio u kredite
KO god nešto radi, a ne krade, svaka čast! Samo naprijed
a sad će vam doći i stranački reket, čim malo stanete na noge
svaka cast nemoj mi dati ribu daj mi stap da pecam
Svaka čast privatnom poduzetništvu i snalažljivoj omladini. Postavlja se pitanje čemu služi državni aparat BiH uopće? Glavni argument u prilog postojanju državne vlasti jesu institucije tipa policije, vojske, javnog zdravstva, školstva, saobraćaja itd. Hajmo iskreno da li i jedna od tih institucija funkcioniše kako treba i u službi građana? Policija koja uzgaja i dila drogu, doktori koji te ne gledaju bez koverte i termini pregleda od 3-4 mjeseca, nepostojanje autoputeva i užasno stanje lokalnih i regionalnih cesta i dalje da ne nabrajam. Je li nama treba država uopće?
drzavni aparat sluzi da babini i mamini sinovi (koje je mama u ratu skrivala pod suknjom) ne rade nista i da za to budu masno placeni... a kad ti prodjes pored njih, da ti se smiju kako nemas novu octaviu
Uvijek se nadju ljudi koji seru bilo ko da radi nesto ili ne radi, uglavnom sve su krivi drzava, opstina, politicari, uvijek neko drugi...Dal se nekad zapitate dal ste dali sve od sebe da nesti uspijete....
ko hoce nadje nacin ko nece nadje opravdanje
Bravo momci a ove ljubomorne duse sto misle da je 10 k puno neka dobro razmisle o svom zivotu. Nadam se da cete uspjeti sa izvozom a moj prijedlog je da se napravi bio farama.
@Ananas123 10 hiljada mogu samo sanjat u životu i Bosni
Tako i treba da svi rade. Da su kao obicna bosanska omladina to bi sve na jedan vikend potrosili.
Po slici sumnjam da je to proizvod visoke kvalitete. Ali za iskusnog balkanskog covjeka koji ne voli GM hranu nafiksani i nabildani purani su dobra hrana. Tako su i kinezi tretirali jadne ptice dok nisu stvorili uslove da se pojavi pticija gripa. Da bi purani dostigli težinu od 15 kilograma, potrebna su oko četiri mjeseca. :))))))))
Mustafic staro bosansko ime :))))
neka tebe ovdje medju svojima, mi znamo da ti volis biti s nama
Da ste zivi i zdravi
Svaka vam cast momci !!! Mnogo bi radije pili kafe po 5h dnevno i pusili cigare, a ostatak dana u kladionici.
Koliki su to dzeparac imali?...a za biznis BRAVO
@Jale1 za takve pare se ne otvaraju farme.....ali svejedno ,bravo
@Jale1 Pa u naslovu ti pise
eto ih za godinu u Sarajevo osnovat ce stranku uvalit se u vladu i glumiti gospodu seljoocine
koji si ti idiot
Moze li admin blokirati ovog idiota? Sto zbog nicka, sto zbog debilnih komentara?