Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce oni sa kompirom,u Glamocu kad trazis kilo kronpira pitaju sa koje strane da ti odsijeku.
@VelikiMahnitu konpir .. :D :D :D
Baš sam probao neki dan taj krompir i naprosto se osjeti drastična razlika, aromom me malo doduše podsjeća na krompir iz Donjeg Vakufa, ali ipak je bolji. Svaka čast, mislim da iduće godine možete osvojiti KROMPIRIJADU.
jaoooooo. Krompir ko krompir.Odoh ja svoj luk nazvat Sarajevski luk. i prijavit se
Samo domaci krompir a mislim da Ljubuski po svojoj klimi zasluzuje jos vecu proizvodnju mladog povrca a i voca u slivu Neretve..
Romanija na aparatima....
Nisam neki jezičar, ali zar nije "ljubušački"?
neka hvala..
Nemate vi pojma sta ja krompir s kamena. Kod nas u Freiburgu, Lidl, Kaufland itd... Ja recimo imam kucu u ZD, a na otoku Ugljanu imam parcelu di sijem krompir. Dvaput u godini uzmeme godisnji da ga okopavam, jer dva puta ga i sijem. Nema kiselih kisa, nema radioaktivnosti sto je Unprofor ostavio. Jednostavno Geschmack. Za neznalice haha
ljubuška mlada krtola
Fojnički je zakon.
Svaka cast
Koliko su vam platili za promotivni clanak?? Za pare cete sve proglasiti brendom..
Samo 387, samo domaće.
Šta je "jedinstveno" u vezi tog krompira ? Po čemu se razlikuje od mladog krompira iz Mostara ?
ne treba ništa kupovati od ustaša
Šta bi na to rekao moj prijatelj Bošnjak iz Ljubuškog koji sadi krumpir
@AlanShore Neka otvori svoju firmu i precizno na etiketi stavi ljiljane:)