Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IT akademija ne pravi programere vec samo poznavaoce programskih jezika, ne moze se izici iz te it akademije (kursa) i zvati sebe programerom
Malo sam pogledao njihov program i ne svidja mi se, ali se slazem s tobom iako bih ja dodao i fakultet jer masa studenata ne uci "sa strane" pa jednostavno nisu sposobni za daljnji rad.
nedostaje natpis "plaćeni članak" i koji cu moj preuzimati aplikaciju kad "Trenutno MobiFIT aplikaciju i servis mogu koristiti samo registrovane kompanije, udruženja i ambasade" ... De se malo skoncentrisite kad poturate reklamna sranja pod normalne clanke
Ne nedostaje. Pise lijepo da je sponzorisani tekst.
Svaka cast momku, ali clanak je pisan kao da ga je ITAkademija placala, sto vjerovatno i jeste da ispadne kao da je njihov polaznik nesta napravio, da bi mogli raji pare uzimati.Istina je da je ideju razvijao zajedno sa Sanjinom, back-end je razvijao Tijl, covjek u sredini, a mobilne aplikacije su razvili programeri koji imaju coworking space u Networksu, Jasmin niti bilo kakvi "developeri" koji imaju veze sa ITAkademijom nisu radili nista sto se tice programiranja, ali kako god svaka cast.
nudim besplatan fitnes i rekreaciju (bez joge) na okopavanju malinjaka, rezidbi voćnjaka i pripremi zimskog ogrijeva...
mene je aplikacija oduševila... jedva čekam da pređem ovaj prvi nivo: "This webpage is not available" Reload Details
opaaaa... prešo prvi nivo... idemo dalje...
Svaka čast na trudu, za svaku pohvali, ali nije ni blizu inovacije, već uzeta ideja i primjenjena na domaće tržište. U svijetu postoji 2678 mobilnih aplikacija za rezervaciju raznolikog sadržaja za trening i sl. za individue i kompanije, pa i djecu. Mindbody je jedan primjer. Također, u BGu ima Fitpass koji ljudima nudi opciju da sa jednom članarinom imaju pristup u preko 500 sportskih objekata, a članarina je 25 EUR.
IT akademija je obicna lihvarska firma. Moj dobar prijatelji je potpisao ugovor sa tim kriminalcima I par dana nakon toga iznenada je ostao bez posla. Kursevi su trebali poceti tek za dva mjeseca ali on je odmah otisao kod njih da prekine ugovor jer je u kreditima I ne bi ga mogao nikako placati .Nisu mu dali da prekine ugovor I tri mjeseca su ga zvali I ucjenjivali da ce ga tuziti ako ne uplati kurseve koje ne pohadja.
Bravo i podrska svakome ko bez stranacke pripadnosti bilo sta napravi !
Bravo Jasmine! Svaka čast. Bila bi ovo puno bolja država da je više takvih ljudi. Respect!
Ja sam zavrsio ITA akademiju, nista posebno, puno para za sta se obecava da ces biti. Dobijes pocetno znanje koje bi mogao vala i na netu naci iz besplatnih tutoriala.
Bravo i svako dobro ! Ovo je ta BiH koja ima svoju dobru buducnost .Sto vise ovakvih primjera nasoj jednoj i jedinoj .
ako vec zelite da ucite o nekom korisnom programiranju a niste zavrsili fakultet zaboravite na c++,c#,javu... to su strucni jezici i bez mukotrpnog rada sirokog poznavanja nemate ama bas nikakve koristi. Od koristi mozete imati ucenjem php,javascript,html&css. dovoljno da steknete uslove za neki posao(manufaktura web stranica i web aplikacija)
@SlobodnoMisljenje "Inzenjerskog pristupa"... bravo. odlicno receno. prevodjenje ideje u linije koda je samo 10-tina posla
@kraftwerk pa i LISP-ovi su interpretirani, pa ne mozes reci da nisu programski jezik, a da su JS i PHP sranje - jesu, buckuris od jezika sto dodatno pogorsava cinjenica da ih vecinom koriste priuceni developeri
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo i svako dobro !Ovo je ta BiH koja ima svoju dobru buducnost .Sto vise ovakvih primjera nasoj jednoj i jedinoj .
od danas pravim aplikaciju "MobiKur" dje će se davati informacije o uslugama i zakazivati termini kod urologa
Pa ja...i sad ce ga pustiti da se brani sa slobode. Bem ti drzavu