Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mi neko kaze po kom zakonu i zasto Misic jos uvijek "radi" a proguro je 80 g. Po kojem Zakonu o radi, zaslugama i potrebi.
Neka ti ga ćaća prihvati - stari ishlapjeli jarče !!!
Jel ovo neki potomak vojvode Mšića?
Ima facu ko Karadzic
Cijeli video se moze preko YouTube pogledati. U dijelu 1,03 se govori o Jugoslaviji.
Jedna interesantna tema, nazalost na njemackom jeziku.KenFM im Gespräch mit: Ernst Wolff - "Weltmacht IWF" . U cijeloj prici govori se da ce najslabiji platiti cehe.
Kada ce diticni osloboditi poziciju mladjem /zar ni u 80./, za podobne nece vrijediti ni novi Zakon o radu jer ni postojeci nisu postovali.
Kakve ti veze imaš sa usvajanjem novog zakona o radu, cccccccc još nam treba Dino Merlin da kaže šta on misli o svemu ovome...
joj mije ko da je političar a jok kamatar pod zaštitom države :)