Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo oduzeti imovinu vlasnika firmi...cak i na imovinu koju su od nastanka dugovanja prebacili na zene,djecu i blizu rodbinu. Pojedinci imaju blokirane racune a cesijama prebacuju svoja potrazivanja na firme kojima nisu blokirani racuni. Prking kod narodnog pozorista dodjeljen firmi "CENTROTRANS TRANSPORT ROBE" a svi racuni firme blokirani vec odavno dok gospodin vlasnik i direktor;Hajrudin Mulic, kad mu sta nije po volji plati novinare pojedinih medija da pisu u njegovu korist, a tri puta na hadz ide...duzan svima...Boze sacuvaj
M.Mišić. Lihvar i prevarant. Malo mu plata od nekih par desetina hiljada koju je stekao braneći prevarantsku Hyppo banku u prevari "Švicarski Franak" nad ovim i onako siromašnim i ozlojađenim narodom. Sram te i stid bilo ugojeni lihvaru, želim ti sve najgore u životu.