Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počnite vakcinaciju od tročlanog predsjednistva
U prvoj polovini mandata samo za članove Predsjedništva kupljene su tri Audi 8-ice, iako su na raspolaganju već imali veliki broj vozila Predsjedništva, starih po koju godinu. U prosjeku je svaka 8-ica koštala po 200.000 KM. Dovoljno za vakcinaciju polovine goveda u BiH.
A imamo novca da kupimo auto gospodinu Ivanicu od 200 k:)nece gospoda da se voza starijim autima,sa obzirom da imamo krizu u svakom pogledu,oni bi trebali da budu primjer kako stediti.Kad vidim cime dolaze na sastanke,smuci mi se iskreno.Pizda vam materina smetljarska!
Gledam fotografije i vidim prekomjeran br. uhljeba koji raspravljaju o ovom problemu. Iza njih po kancelarijama ih ima stotinu puta više, sve uposleno po rodbinskim linijama i svi oni primaju visoke plaće. da ne pričam o voznom parku, komisijama, ugovorima o djelu, honorarima i ostalim nepotrebnim troškovima koje vuku ovi nepotrebni uhljebi. Da nije njih i da se ove krvopije raspuste, bilo bi para za vakcinaciju stoke, koja je zaslužnija od njih da se zaštite od bolesti!
Сад нема пара а кад болест пређе направиће помор, штете ће бити милионске... Ал то је иначе Ммирков стил, кад се стври десе он обећава да ће бити ријешено и шаље неке дописе ко зна коме...
Pa kad nema za svu stoku, onda nemojte nikako, da budete fer prema svima. A od tih para što ima kupite novi Audij s onim LED žmigavcima što izgledaju kao da se pomijeraju u stranu. I problem riješen. A što se tiče stoke, kao i do sad sa sivm ostalim, neka im je dragi Bog na pomoći.
Ništa, uspavajte ovu stoku na vlasti, a ovu pitomu vakcinirajte.
Ali ima dovoljno novca da testiraju pse lutalice iako nema zabilježenih slučajeva da su psi zarazili iti jednog građanina. Koliko para su za tu budalastinu izdvojili mogli su kupiti cjepivo da zaštite goveda, ali šta znaju ovce osim da bleje..
pa kad ste sve pokrali za tablete vam zatrebalo!
3 eura po jednom grlu je cijena vakcine... Koliko ono koštaju audiji za ona tri balvana iz predsjedništva?
I audi je tri Eura po jednom centimetru kubnom (kompletnog auta, ne samo motora) :-)
Prvo srbe vakcinisati jer su pobjesnili i postali su nesnošljivi.
Па јел читаш да је сад рекао да нема вакцина... :-)
Sad ce krasti na navodnim vakcinacijama koje ljudi nece nikada vidjeti.
Neka ima za vas HAJVANE ležite žderete aute kupujete i ne doprinosite ništa a Nema za stoku koja živi u lošijim uslovima a više doprinosi.
Kad pokrepaju,tad ce nabavit vakcinu.
Znači-da li bi bilo iznenađenih da se bolesno meso pojavi negdje na banku ?
Izvolite sve je ovako : https://youtu.be/NITj_OluR_0
E ovako mi ovi nasi, papci, shupci, majmuni, uhljepi,guzonje, sebicnjaci,laktarosi, izvuku huju, da bi im popalio sav vozni park, i audije i mecedese i kurce,palce, al' znam opet da ce od prvog kredita od MMF-a opet svoju guzicu namiriti. Ameri, bacite jednu atomsku bombu, nije za nas demokratija...