Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
frekvencija auta ne opravdava postojanje ovog autoputa.
bice do 2045, taman kad prosjecan Bosanac provoza Golfa 7
Autoput prema bivsem potencijalnom agresoru samo lud moze praviti. Nacionalni interes Bosnjaka je blokirati puteve prema Srbiji.
Ako naprave autoput eto ih ovamo ponovo sa vojskom da harce.
Mi u Krajini ne znamo ni kako autoput izgleda. To je "zahvala " Sili Nebeskoj.?
Predlažem Erdoganu umjesto što spaja "isti narod koji živi u dvije zemlje (Srbe)", da napravi autoput od Dyjarbakira u Turskoj do Erbila u Iraku i tako poveže iračke i turske kurde. Ili umjesto što ubija sirijske Kurde da ih autoputem spoji sa turskim Kurdima. Žestoko se PROTIVIM bilo kakvom putu prema Srbiji.
Kome treba ovaj put, valjda se prvo treba zavrsiti zapoceto jer vam fali para i ako ste oteli i otimate narodu od akciza, registracija,putarina i jos se zaduzujete kod mmf-a... Kad ovaj zavrsite prema moru onda drugi pravite...
pa kad ce onda tek biti spremna 3D prezentacija...
Ko zurio, vrat slomio. :)