Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Investirati će 2 milijarde u plate, regrese i paušale!
Pa je li opet bolje da ide radnicima već njima (čitaj: guzonjama)? :)
Ako si mislio na plate radnika, ili misliš na njihove plate :D
E jesi mi kompetenan za ministra. Na ovom mjestu najpozeljniji bi bio inzenjer elektrotehnike po mogucnosti odsjek za elektroenergetiku. A najnepozeljniji politolog. Kao sto je nazalost slucaj. Ovdje ne vrijedi: Nisam ginekolog, ali mogu pogledati.
Također, trebamo napomenuti da je električna energija u BiH najjeftinija u cijeloj Evropi", kazao je Grabovica. ..............Kako si nam pametan,blagoš majci........Pogledaj malo standard građana kre.tenu,pa onda izjavljuj takve gluposti
Hoce li moci sada sirotinja da aplicira za posao , ili dijete ratnog invalida , borca ili su opet mjesta rezervisana za stranačke podobnike i tetice i dajdzice ????
Djeca nam se smiju Reufe,djeca nam se smiju!!!!
stvarno ste se napatili da postanete najprofitabilnija kompanija!povecajte cijene opet pa ce te biti jos jaci!
jel to od ove love sto su nam racuni zadnjih mjeseci za 30-40% uvecani????
Jedna MIlijarda ide Bakiru i Sda ODMA DA ZNATE!NEMA RASPRAVE!TISINA!
Oprostit ću DF ako priznaju da su iskorišteni od strane sda u cilju rušenja sdp i Dr.Zlatka Lagumdjije,pod hitno vratit na političku scenu Dr Zlatka Lagumdziju.
Moraju poslovati pozitivno kad nisu imali konkurenciju.
Elekroptivredu
Remzija ljubavi moja (još uvijek krijem od javnosti) ali ne znam dokle cu, jer nisam bas stabilan u zadnje vrijeme radi tebe, moglo bi se desit svašta ako mi se ne javiš, a vjeruj mi da ne bi volila me na dusi nosit do kraja života, ja te pozivam a ti kako hoćeš, pokajat ćeš se garantujem ti ja, REMZIJA JAVI SE GEMBIJU SVOME VOLJENOME
Auh pogledajte gosp. Grabovice,
i stim u vezi ce doci do poskupljenja elektricne energije za domacinstva...
Reauf učio da laže od Zlaje.))