Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćelo nisam nešto vidio da je Afrika neka sila i ekonomija zbog ogromnih nalazišta zlata srebra dragulja nema šta nisu takvi ko ti izvlačili iz njih pa možemo reći da im je samo gore
Primjeri te nešto demantuju ćelo, jer ne znam koja zemlja koji grad je bio bijeda i onda od nalazišta zlata da je doživio ekspanziju nema takvog primjera razvoja obično bude samo uništena priroda i izvučeni resursi, nije nafta
Ovog i njegovu kompaniju su otjerali sa Ozrena... Bravo Ozrenci... Nesto se gadno valja oko ovih prica o zlatu u Jezeru. Mislim da je nesto drugo u pitanju?
Kolika je kod nas pohlepa da naftu nadzemni za narod bi Karina ostala kao i dosad
ovaj gdje dođe tu trava ne raste
....
Ove predatore pod hitno istjerat !
Ćelavko na sva usta se otvorio prdit ostavite to prokleti bili. Još samo treba amer da dođe sa CAT bagerima.
Bravo
Laž je u temeljima ove vijesti
Miloš a Bošnjaković 🤔
Ako drzava hoce da stvarno poboljsa zivot naroda, nek dadne besplatan dolazak tu svakom gradjanu da dodje i kopa sebi zlato. Ko ne bih dolazio da kopa tonu zlata za 20 grama, kad se sjetim udarnickih akcija. Da se to uradi citava drzava bih poboljsala sebi standard a ne samo pojedine firme koje daju 'zvake' od zarade drzavi. Poslije svega nas narod je rodjen s krampo i lopatom a politicari s 'finim' rijecima kako ce poboljsati zivot narodu.
Tesko je pronaci depresivniji grad od Varesa.
A sta je u Varešu promjenjeno?
Kaze imat ce gradzani korist.. napravit cemo put po kom ce bit dozvoljeno i njima da hodaju.. hahahahah
A ta Promjena Identiteta ce Unistiti opstinu Jezero
Koji ublehasi za licnu korist.