Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sretan dan za onu Gospodju sto je plakala kad se Merkator zatvorio.
usao neki dan, sve cijene skuplje za nsjmanje 20pf. pa kod njih su ti na akciji one obicne cokolade od 85gr po cijeni od 1.25 KM. kako im se isplati poslovati...
Udarate minuse što sam napisao da je Bingo kralj a i sami vidite da čovjek prodaje svoje narandže, rižu, ribu, kečap, šećer, so, marakone itd,itd, skoro pa pola proizvoda na rafama ima Bingov žig a vama nije jasno kako napreduje. Dalje, Bingo kad ode u Trebinje zaposli raju iz Trebinja a ne vodi iz Tuzle kao što drugi rade i najvažnije od svega Bingo uvijek gleda da bude prva ruka a ne seknd hand.
Gdje nece udvostruciti kad im cijene bukvalno za oci ujedaju
Bingo je za vas kralj jer ima svoje stalne kupce a ne neke pika,mika kartice Only BINGO!
Pusi ga
@RIPXXXTENTACION popusim ti maminu sisu a ti meni obrezanog :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim su se riješili Konzuma odmah krenulo na bolje. Ionako bojkotiram sve hrvatske trgovine već duže vrijeme
@4ward sad je rusko ... 😂
@firstjedi Nebitno radije Bingo i lokalne prodavnice
Dobre prodavnice. Vrh ponude u Sarajevu i BiH. Za nijansu skuplji ali ko umije sa njihovim Pika karticama, akcijama i popustima proći će i jeftinije od konkurencije.
Bingo na aparatima,