Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO BINGO!!!!!!!!
@KrokodiIskesuze Svoj ti pos'o, bedo srpska.
@KrokodiIskesuze Moja mama ne voli bedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nema vise Merkatora
@KrokodiIskesuze visegrad , rogatica,foca i ostala manja mjesta iz RS-a kupuju robu upravo u bingu u gorazdu gdje i rade.
Šta ce nam sloveni levati , samo domace BINGO !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što Mepas ne pokupuje sada neke agrokorove proizvodne firme?
Nebi todoric kupio merkator vec drzava Slovenija bi odkupila nazad i Bio bi pod kontrolom Drzave Slovenije
Huh? Mercator i Konzum su Agrokorove firme!! Agrokor je kupio Mercator za nekih 500-600 miliona. Dakle obadva brenda imaju istog vlasnika,ovo dođe ko neki trik i zamjena imena na marketima.
Bake je kriv. Ajmo lajkovi
Slovenci su već iskazali interes za povratak na tržište BiH, a ukoliko dogovor bude postignut preuzeli bi velike tržne centre Konzuma u Sarajevu. Zaobiđite Sarajevo - imat ćete velike gubitke!
Zato su zapalili Bingo u Mostaru
najbolje bi bilo da Granap kupi Konzum.
Da imamo državu kao što nemamo postave se 3 jednostavna pravila jer nam ne trebaju trgovački lanci niti je to interes države da im dolazi neko izvlačiti novac. 1. Postavi se uvjet da svaki strani lanac ako hoće da dođe u BiH ima obavezu da svakom dobavljaču dadne bankarsku garanciju 2. da na policama izloženost mora biti sa 50% proizvoda koji su proizvedeni u BiH 3. Da uposleni radnici moraju biti primljeni za stalno.
drago mi zbog babe sa dobrinje, obradovat ce se
SADA CE MALO SLOVENCI DA NAS UZIMAJU ZA JEDNO DESETAK GODINA I ONI CE DA NAPRAVE DUG KOD NASIH DOBAVLJACA JEDNO PAR STOTINA MILIONA PA CE SATRO PROPASTI A U MEDJUVREMENU CE SE KONZUM PONOVO VRATITI I SVE TAKO.... KAKVI SMO MI JADOVI I TREBA NAM TAKO KADA PROCITAM OVE KOMENTARE JEDNO 80% BOLJE DA SE NIJE NI RODILO
Bolje nego Konzum
Ne treba nam ništa!
Pogledajte samo ove komentare. To nas čini jedinstvenim da ni u čemu ne možemo biti složni.
Aj , ne samo Slovenci lopovi najveci ...
Neka Mercator kupi Konzum, ali u tom slucaju, Konzumu blokirati racun u smislu da Todoric od prodaje ne moze uzeti ni marku dok se dobavljacima ne isplati dug. Ako sta ostane, nek uzme. Ovako ce kao sa TUSem, dug ostati, lova u Hrvatsku. Da nasa finansijska inspekcija radi kako treba, nista se ovo nebi desilo.
@b.hodzic Kako će bolan Mercator kupiti Konzum kad su obije firme u vlasništvu Agrokora . Kontaš? Ovo je neki trik