Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes radniku dati 450 km platu aloooooooooooo
Najveći robovlasnik kod bošnjaka a hvali se sa dobiti
mores sine u bosni i damu nedas platu i onda i daga namlatis sto neradi kako treba
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bingo je bruka svakog marketa, pa da je 1000 puta bosanski. Mozete me popljuvat koliko hocete ali to je realna slika, tamo zene na kasama nemaju stolice i plate su im mizerne. Za njih je Mercator sto i Apple za BHTelecom... To su one ljudske stvari a druga stvar je sto je Mercator prema razlicitosti i izboru artiakala izmislio poslovanje za sve markete unutar ex-Yu. Bruka da ce Binog preuzeti market u centru grada...
Ne znam taj bingo gdje nemaju stolice, u tk u svakom su stolice...mlatite praznu slamu. Da drzava smanji doprinose bile bi i vece plate
Dosadni ste vise i jedni i drugi ako vam se nesvidja da radite u Bosni marš u Evropu .
allahimanet merkator
U Bingo kad udjes i vidis one jeftine neuredne kecelje radnika - gadi ti se i shopping i boravak.
Bingo mora dati minimalac od 850km ili će biti protesta,ja vam to obećavam!
Čitam komentare i me i ne mogu da vjerujem da ima takvih idiotskih mišljenja,nadam se samo da ste manjina,hajvani jedni hajvanski kako ne kontate više,Tuš ostao dužan 2p miliona našim.bosanskim dobavljacima i pobjegli,Konzum ista priča samo deset puta veca cifra dugovanja opet našim bosanskim dobavljacima,Bingo ali nikom u citavom lancu placanja a taj lanac je ogroman ni marke duzan od drzave do radnika
Ima vremena, cekaj malo da zagrize kakav preveliki kreditni zalogaj kod banki, pa kad stisnu rokovi za naplatu, prvi ce dobavljaci stradati, kao kod tuša ili agrokora. Ne veselim se tome, dapače, volio bih da grijesim, samo sam misljenja da mi nismo sposobni ni za sto.
Kupujmo domace
Bingo je najgori, mi ga nesto forsiramo u sklopu ideje ‘domace je bolje’, a istina jeste da je najgori, najneuredniji i da su najlosiji uslovi rada,najvise cijene i podredjen polozaj radnika.
Budimo realni..svi kupujete u Bingu a Mercator sluzi za prosetat..jer ukupno posmatrajuci gotovo sve je jeftinije..ne pricam o platama.
Bolje i bosanski seljakluk nego ustaski Konzum .
zar jos neko ide u Altu pored City Shopping centra?
Idu Cigani
Jadna ona žena s Dobrinje, ona voli Merkator, a on ne zna šta će sa sebe... da se malo konzumu, pa se uzme, pa se da sa strane Bingu.... teška situacija.
Kupujte domace, kupujete sa osmijehom na licu. I nemojte se brinuti za radni staz, jer necemo ga nikad uvezati. SVAKO DOBRO BOSNO I HERCEGOVINO
Cijene ce rasti kada imali više radnih mjesta, pa bingo ne bude lako nasao budalu koja ce raditiza 450km. Do tada uvijek ima ocajnih ljudi koji nemaju bolju priliku, a raditi se mora.
@Anti_antifa generalno si u pravu (mada ti je nick fasiticki) al u ovom slucaju im se ne krse prava, poslodavac im uplacuje doprinose, plata je iznad minimalne propisane zakonom, uslovi na poslu su vecinom ok, negdje gdje nisu se trebaju zaliti i osnovati sindikat (vjerujem da ga imaju)
Sve ok Bingo mi je drag al' su seljačke trgovine sa svim i svačim, a radnice čast izuzecima katastrofa jer daje po 450-500KM plate i zaposljava ljude koji su prinuđeni da rade za te pare pa se shodno tome i ponasaju prema kupcima! Uglavnom nek' se šire!!!
BINGO- seljakluk se opasno primiče Centru.