Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa slusaj Mehmedovica, covjek sa knjizevstva na mljekarstvo sta je sledeće ?
Mujo je bio gluh veći dio svog života i na jednom pregledu mu liječnik kaže da su pronašli način da mu vrate sluh. Nakon složenog postupka Mujo stvarno povrati sluh i dođe za mjesec dana na kontrolu, kad ga liječnik upita: - “Evo, sve je u redu, mora da vam je obitelj jako sretna što napokon čujete?” Mujo slegne ramenima: - “Ma jok, nisam im ni rek’o, samo sjedim, slušam i mijenjam oporuku evo već treći put…
Vidi mu one faze nazadne seljacke,isti Alija.Mucio srpske zarobljenike i muzickoj skoli u Zenici,krijumcario oruzje u Tesnju,prosle godine bio uhapsen,SDA mafija ga izvukla iz murije za dan,mogu kada 25 godina kontrolisu Pravosudje.
e tek sad treba bojkotovat njihove proizvode :)
Semsudin Mehmedovic novi lider Bosnjackog nacionalnog korpusa.
kad će taj lidel da se otvori u bih?ja mislim da bi sve ovdje propalo
Sta reci, ocekivan ishod od strane EZ. Cetiri trzisne slobode i fazoni. Bas bi me iznenadilo da BiH nije odobren izvoz mlijeka na EZ-trziste.
Isto kao sto vrijede propisi u eu za izvoz tako treba da vrijede u bih i propisi za kriminal i to prvenstveno politickog karaktera
Ali ti ne mozes da odahnes jer ti je prpa od murije