{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Međunarodni poslovni forum 11. i 12. juna u Sarajevu

30.5.2014. u 14:40
14
12
Međunarodni poslovni forum 11. i 12. juna u Sarajevu
14
Međunarodni poslovni forum 11. i 12. juna u Sarajevu
Foto: Arhiv/Klix.ba
Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo u saradnji sa British Councilom organizuje Međunarodni poslovni forum koji će se održati 11. i 12. juna 2014. godine sa početkom u 9:30 sati u Kongresnom centru Terme Ilidža.
Cilj ovogodišnjeg Međunarodnog poslovnog foruma je predstavljanje Kantona Sarajevo kao potencijalne investicijske destinacije i predstavljanje privrednog sektora Kantona Sarajevo.

Organizatori očekuju da će Forum postati tradicionalan, kao i da će ulaganja u promociju Kantona Sarajevo kao investicijske destinacije rezultirali unapređenjem privrednog sektora i poslovnog ambijenta za poslovanje i ulaganje.

U okviru foruma domaći i inozemni eksperti govorit će o poslovnim izazovima današnjice, ekonomskom razvoju, izvozu na evropsko tržište, prioritetu preuzimanja evropskih normi, kako pristupiti i iskoristiti raspoložive fondove Evropske unije itd.

Drugog dana Međunarodnog poslovnog foruma, British Council će organizirati okrugli stol o implementaciji evropskih i međunarodnih standarda u obrazovanju kako bi se stvorio bolji pristup radnom i obrazovnom tržištu Evrope i svijeta. Ovogodišnji Forum će okupiti najeminentnije privredne i finansijske eksperte iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnike stranih i domaćih kompanija različitih sektora privrede.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: