Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj i ovaj MMF je smeće.
Toliko su osiromasili 90% planete da im sad treba recesija da pokradu ovo jos malo sto je ostalo.
EU I SAD su stvorile inflaciju. Amerika je u zadnjih 5 godina ištampala više dolara nego u prethodnih 50 godina ukupno! MMF, Soros, Biden, Vučić , Izetbegović, Rama itd. Svi se oni ZAJEDNO bore za NWO! A sa protivnici su im Kina I Rusija.
A kod nas ce ovi hajvani od politicara swbi podici plate da ne bi usli u recesiju njihove familije , a narod ko ferma ni pisljivog dinara . Pdv i porezi samo rastu prihodi gorivo 3,5 uskoro na 4 KM , gore ide plin ,struja ce garant poslije izbora sad poskupiti , sve ode gore i cijene hrane svaki dan sve visocije a samo plate naroda ostaju iste. Sram vas bilo uhljebi ali glasao je narod za to . Neka se onda narod ne zali pogotovo onih 50 % domacih i dijaspora koja nije ni izasla na izbore.
Evo ja Rukolu zasijo u saksiju. 😂
Cega najgore. Nek jos 10% gore bude i eto kurcslusha
sta je to za nas, kad smo mi naucili zivjeti tako
kad oni priznaju recesiju racunaj na depresiju vrlo brzo
recesija, ta opaka boljka hara i razjeda privredjavanje
Kako ova inflacija krenula nikad bolje u zivotu mi nije bilo i vise para.Znaci koliko sam ja skontao ovi sto su bili bogati sad ce biti siromasni i mi koji se vodimo kao siromasni bicemo bogati extra doduse ne smijem se zalit ide me masallah.
Idex.hr… Hrvatska blizu EU prosjeka Bloc.rs.. Srbija nikad jaca Klix.ba… Bosna na rubu propasti;… Realnost: prosjecne plate: Beograd 1200KM; Zagreb 1900KM; Sarajevo 1450KM.. s tim da je zivot jeftiniji u Sarajevu za 50% u odnosu na Zagreb i 30% u odnosu na Srbiju
ma i kod nas narod nebi ovoliko kuko, al ih onaj hadzifejzofic stalno potpaljuje.. a ne vide budale da on zivi od toga sto njih lozi
Bankari - bilo bi dosadno bez njih.
Sve to jer su se dva čovjeka posvađala, 2000 kilometara daleko od nas.