Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McSmeće
gdje su oni experti sto su pricali kako bojkot nema smisla jer ne pogadja kompanije dovoljno. evo vidim kako nema smisla
Kad ce neki ovdje shvatiti, ovo nije bosnjacki portal, vlasnici mu nisu Bosnjaci, ovdje se skuplja ne samo posrbljeni i pohrvaceni sljam, ovdje vam dolazi i srpski i hrvatski sljam i kad neko napise komentar, prestanite biti 100% sigurni da je to Bosnjak napisao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cionisri kmece , hihi
Pu mamu vam iebem
@eUropejac ocemo protestvovacemo svaki dan za Gazu ako treba majku ti jbm usrasku pedokatolicku s obrezanom batinom
drago nam je da idete svoje lijepe Izraelce ubijati svojim GMO smecem
ko je na vrhu mcdonalds black rock itd?
Coca Cola i Jana več dugo nisu dio moje priče. Hrvatska takođe šuti povodom genocida u Gazi. Nijednog članka ni vijesti. Samo prenose saopštenja izraelske vojske i vlade. Kršćansko milosrđe ne vrijedi za palestinsku djecu Strah ih da ne izgube par stotina izraelskih turista godišnje. 👎
Koja budala ide i jede to smeće od spužve i kartona i još plati.
Nema bez Bureka i Cevapa nista! Ti smece neka drugi jedu i truju!
Meni nikad nece biti jasni ljudi koji idu u ovo smece od fast food a.....iskreno volim i ja pojesti ove nezdrave fast food hrane ali brate svaki drugi tamo deseti fast food kucica ili porodicna neka radnja ima 100 puta ukusniji i ljepsi hamburger nego ova plastika....
Ode Mc iz BiH i bi mi krivo jer je Ihtijarevic za to kriv... a sad mi nesto drago sto ih nema. Smeće genocidno!
KFC, Burger King, Nestle, Coca Cola, Milka (Nestle ili Mendelez), Persil, Ariel, Zara, Nutela, itd, itd, itd... Sve brendovi čije proizvode i dalje, a to se vidi svaki dan, moje Bošnje i dalje kupuju i tako direktno finansiraju genocid u Gazi i Palestini! A po društvenim mrežama izražavaju podršku, tobože im žao! Teško vama i vašim licemjernim dušama (koje ustvari i nemate) vi egoistični i sebični ljudski šljamovi! Čast pojedincima!
Sto vrijeđas nas Bosance, prvog koga trebas da vrijeđas jesu Arapi koji je kupaju u milionima a ne znaju pomoci Gazi....
A koristiš Facebook pretpostavljam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ha ka sad kad vide da odose milioni, mjenjaj pricu, ma nismo mi cionisti hu ha.. debili
I tako kažu kako bojkot nema smisla. Eno cijeli Ramazan se vrti Colina reklama kako je piju na iftaru. Sve je do svijesti i savjesti svakog pojedinca i ako se stvori ozbiljna grupa, ima sigurno efekta.
Nek ih nema kod nas
Hvala bogu pa smo ovo otjerali od nas , ovo Mcsmeće financijere djeecoubica
McDonald's će kupiti svih 225 franšiznih restorana u Izraelu. Potrovaše ih. Promijenit će im DNK. Zato su onako agresivni i nervozni, tuku djecu i starce.
Ovdje se ne radi o ratu izmedju izraela i militantne grupe Hamas kako pise anonimni autor b.r. nego o genocidu i agresiji. Jel vas to strah i sram nazvati stvar pravim imenom.
Bash burger bolji deset puta. Hamburger puno veci i ukusniji. Hvala Mc Donaldsu sto je otisao
Neka je proklet tko bude konzumirao nacicionističko smeće od kole,fante,7up....