Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gigant.
@DonTito A ti ulagač pa se zabrinuo? Već vidi šta profiterski vlasnici hotela u KS poručuju? Oni što su hotele kupovali po 1 km......
Malo je ovakvih ljudi
Mangup. Svaka cast
Koga da otpusti? Kao da je tek tako naci radnike koji su vrhunski u svojim strukama?
Primjer pravog svjetskog biznismena jer nije bio prijeratni piljar ili pijacar vec covjek zna sta je pravi biznis i odnos prema radnicima.
@kafekuhar pojma ti nemaa
ne mogu to svi...ko zna koliko ce ovo potrajat??? najbitnije je sad spasit sto vise zivota,a drzava neka preduzme mjere spasa kad sve ovo prodje...a noze preduzeti
@alenbihac Najebali smo, ako budemo čekali da nas država izvuče iz krize
trebal ti radnika?? 😂😂
Svaka cast, samo je pitanje je koliko dugo moze tako ici u minus. Nadam se da cemo se svi uskoro vratiti poslu.
@rfid Ne sikiraj se, nije on u minusu, dok nema otpuštanja i rezanja dohotka radnicima. Svaka mu čast
Bravo Mate, u nevolji se junaci poznaju. Da vidis kako kod nas, cim su culi da je neki kinez kihnuo prepolovili plate ko je imao srecu da ostane raditi.
svakako za pohvalu. Samo nedostaje ovdje podataka koliko ima zaposlenih, koja je vrsta zaposlenika i sl. Šta će tvornica namještaja koja ima 500 zaposlenih i svi radili za izvoz koji je upotpunosti obustavljen, pa ne mogu oni poslati da se od kuće radi.
@Karabajan zamolio te Rimac da ostavis mail pa ce ti se javiti. Fabrika namjestaja sve sto proizvede ce u jednom momentu prodati. Proizvodnja ne treba stati. A fabrika koja nije u stanju da ovo iznese na leđima nije fabrika, nego trafika. A znam i koja trafika ima promet 1000000. Pa ti vidi.
@Karabajan I Rimac radi sve za izvoz. Ti automobili su preskupi za naše tržište, uglavnom to ide za Emirate, Saudijsku Arabiju, tamo gdje vladaju bogati šeici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mate koji
@migrantsyriauskbih Rimac, pročitaj cijeli text a ne samo komentare
Sve firme koje su urucile otkaze treba skinuti s grantova i drzavne pomoci!
Evo kazu bingo ce duple plate radnicama dati jer rizikuju koronu na poslu i promet se utrostrucio tako i zarada. Hoce al u qrcu
Svaka čast. Primjer bosanskim lešinarima koji su odmah uručivali otkaze. Sada se najbolje pokazuju najbolji poslodavci.
Ako je stvarno ovako svaka cast !
Bra'o Mate ti si veliki gošpar i prije i sada.
Gospodin