Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo se napraviti onaj aerodrom i hoteli uz njega
pravice turci valjda
Taj bisesr pripada ljudima koji tamo zive.... Trebali bi zabraniti prilazak drugima jer onda ce da prestane da bude biser
I sad ce nam se migranti opet posrat na iducu sezonu...
Nema ljepseg dijela BiH od Krajine. Tople preporuke ko nije bio obavezno da posjeti. Zaista ima krajolika koje mogu opisati kao "prizori iz Gospodara prstenova".
U NP Una toletu ne možeš prići na 30 metara smrdi, smrdi, užas.
Ništa ljepše od moje herojske Krajine, ali ima zatucanih ljudi da Bog sačuva. Znao sam nekad kupit smeće pokraj ceste do svoje kuće, i sutra opet isto, piva i kesa, jednostavno ne možeš promijeniti taj mentalitet seljaka.
Samo ga udari po džepu, to svi razumiju!!