Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sponzorisan članak nemojte se zamarati sadržajem :)
Da, da, u HD rezoluciji. Grohotom se smijem. Infrastruktura Telekoma tzv. srpske je u smiješnom stanju, ljudima ne mogu isporučit 4 Mbit/s u downloadu, a ovamo lider i HD programi za sve. LOL Usluge BIHnet-a što se Interneta i IPTV tiče su svjetlosnim godinama ispred m:tel-ovih.
O infrastrukturi da ne pričam... BIHnet aktivno radi na modernizovanju mreže, a BH Mobile ima više HSPA baznih stanica u Tuzli nego što ih m:tel ima u čitavoj državi. :D Ne provaljujte se molim vas za te četničke pare, mene bi bilo sramota objavit ovakvo sranje od teksta.
To je nedostajao mtelu da ima kompletnu ponudu, nadam se da usluga na mobilnim uredajima nece biti skupa.
Op. .malo se zaradilo od mtela,jel' de klix-u? Doduse. .i ja koristim mtel. .i puno je bolji od bh telekoma,i bit' ce sve dok bh telekom drzi SDA. . . Npr.Sa mtelom mozes uci na net sve do posljednjeg feninga,a sa bh telekomom ne mozes ni sa pola marke na racunu =)))
M:tel LIDER... MA BRAVO ZA BH TELEKOM!