{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


M:tel postaje lider u integrisanim uslugama

5.12.2013. u 10:19
1
7
M:tel postaje lider u integrisanim uslugama
1
M:tel postaje lider u integrisanim uslugama
Kompanija m:tel će u sljedećoj godini obradovati svoje korisnike potpuno novom, najsavremenijom IPTV platformom, koja će omogućiti gledanje televizije na svim uređajima bilo gdje da se korisnici nalaze i to u HD formatu.
Osim dostupnosti, nova platforma će omogućiti i iskustvo web i mobile TV usluge koje su u svijetu uveliko dostupne, a sada će i tržište BiH postati dio svijeta, zahvaljujući naporima i ulaganjima kompanije m:tel.

Postojeća IPTV platforma ne podržava mnoge od integrisanih usluga koje m:tel planira da uvede, te se pojavila potreba za njenom zamjenom. Nakon višemjesečnih istraživanja tržišta i obilazaka najsavremenijih telekom operatora u Evropi, izabrano je najsavremenije tehnološko rješenje proizvođača Motorola. Presudno za takvu odluku, osim najboljeg odnosa cijene i kvaliteta, bila je i vrhunska fleksibilnost, jer je riječ o otvorenom sistemu koji omogućava korišćenje elemenata sistema i od drugih proizvođača, kao i slobodno programiranje. Ovakvo rješenje za IPTV/web/mobile/OTT primijenjeno je npr. u cijeloj Deutsche Telekom grupi i kod drugih velikih savremenih telekom operatora.

Upravo zahvaljujući novoj platformi m:tel korisnici će biti u mogućnosti da uživaju u vrhunskom kvalitetu TV, video i audio signala. Od sljedeće godine, Open TV postaje digitalna televizija u pravom smislu riječi – full HD televizija bez ograničenja na broj kanala, potpuno prilagođena potrebama korisnika do te mjere da će moći da prave sopstvenu programsku šemu.

Vaša omiljena serija prikazuje se u periodu kada imate zakazan trening? Nova m:tel IPTV usluga omogućava gledanje serije u periodu kada to vama odgovara.

Idete na put, na odmor, a želite da budete u toku sa dešavanjima u BiH? M:tel vam omogućava da vaši TV kanali putuju zajedno sa vama, na vašem mobilnom uređaju.

Osim koristi za svakog pojedinačnog korisnika, m:tel će biti u prilici da se do te mjere prilagodi potrebama mikro zajednica, da će im omogućiti da dobiju vlastite TV platforme sa ponudom kanala i sadržaja koji odgovaraju njihovim interesovanjima i zahtjevima. To je ujedno i preduslov da se sa IPTV uslugom izađe i na nova tržišta, prvenstveno u dijaspori.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: