Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi EU izvozimo prirodno bez aditiva i prskalica, a EU nama smece nazad i flasiranu vodu koje imamo na bacanje!
@TriarchMezopotamija, tako to treba. Zato su nam servirali Dejton i njegove posljedice, izmedju ostalih i ovo sto si naveo.
@TriarchMezopotamija koliko ja znam ne uvozi drzava smece niti flasiranu vodu nego privatnici koji se bave tom vrstom biznisa,a t osto raja kupuje tudje je drugi show,jeli mislis da bi bilo rentabilno jednom privatniku da uvozi vodu sa Fiji-a i prodaje je u BiH,ili da prodaje domacu vodu koja je skuplja od uvozne koja je jeftinija itd,kako to da kod nas nema kavijara iz Irana itd?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iskreno treba reci da je Livanjski sir u rangu Talijanskog parmezana. Samo u BiH je steta sto je ljude stid raditi poljoprivredne poslove, jer to narod odma asocira da si seljacina bez dva razreda osnovne. Gledam sta ljudi sve rade po svijetu, iskoriste svaki komad zivotinje za neki proizvod. Dok u BiH cim nesto hoces novo da uvedes odma krenu predrasude do nivoa religijski knjiga.
Hrvatska i Srbija na sve nacine pokusavaju suzbiti BH proizvodnju
Kupovinom domacih proizvoda smanjujemo uvoz stranih
A ćevapi?? Najpoznatiji bh proizvod.
Prvi sam za to da se kupuje domaće.Ali kod nas su brate domaći proizvodi preskupi za domaće tržište.Milka čokolada je najjeftinija u Švicarskoj,a kod nas Maza krem teglica u džep stane 5 KM.Kažu originalan recept,bez vještačkih aditiva i ostalih belaja,bla-bla kao da im vjerujemo ali nema veze.Korigujte cijene brate dragi za domaće tržište.
Visocka pecenica? Daj nek se barem javi jedan koji je kupio dobru visocku pecenicu? To su prevaranti naj veci u BiH.
Top proizvodi....klasa...
Dudukov sichich zastitio jabuke iz svog vocnjaka, ne da tatinim svinjama da bazaju tamo.
Mmmmmm kombinacija na stolu Livanjski sir Nevesinjski krompir kuhan i Visocka pecenica na koso narezana eto feste i uzitka za cula okusa. A sve zaliti dobrim vinom
Ko je zastitio cevape?
Kad mi ne mozemo njima sretnji put, neka svabo jede nase kvalitetno a mi njohovo sranjre šnji kvaliteta
Skuplji sir od pečenice,zanimljivo!
A pita krompirusa zeljanica sirnica burek. Nadjite mi bolju pitu od ove nase iz BiH.Ja sam na zapadu kad gosti zapadnjaci probaju zeljanicu dave se. Nema bolje pite od nase onu slaganu ne priznajem. Samo oklagija i domaca jufka.
@DZONPI to se isto moze zastiti i to veoma lako
@DZONPI za dobru pitu potebno je jos puno toga. :o)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Livanjski u maslinomov ulju je savrsenstvo ukusa.. Mmmm
ne bi da budem pesimista, al opet 3, mrzim taj broj
kombinacija ova tri proizvoda na stolu je inace fantazija,pogotovo u zimskim danima!