Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moramo prestati biti ovisni o majmunima kao sto si ti. Imao si domacu proizvodnju pa sta uradi majmune. Dok imamo takve kao ti zagarantovano nam je zavisni o ino proizvodima
jogy24... nije tacno, nemoj slati dezinformacije... radi se o robnim rezervama u brazilu kojih se brazilci rjesavaju nakon 50 godina...
Najveci kriminalac u regiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u uredništvu klix-a ima neko iz ove bahzuzne stranke, mallo-malo pa o Lijanovićima ! Izluđuju normalan narod ! A ovi pqapci koji glasaju za kilo mesa neka crkavaju od gladi pune četiri godine....gamad ko i Lijanovići
ljudi prodavali glas za junita salamu. PROVJERENO.
Ovo moze samo neki debil da izjavi, najvece zemlje sveta su zavisnici od uvoznih proizvoda a on hoce nesto da promeni hah, da je ostala Jugoslavija citava dosad bi verovatno prestali da zavisimo od drugih jer smo sve skoro mi proizvodili.. Imali smo obradive zemlje dovoljno za celu Jugoslaviju dok to npr Rusija nema..
Hahahah čuj ovog LOPOVA , ko o čemu Kurva o postenju hahahahahah
DOK SE NE IZVRŠI REORGANIZACIJA FEDERALNOG MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE I KADA SE UTVRDI OD NADLEŽNIH INSPEKCIJA I KADA JEDNOG SUNČANOG DANA POKRENE SE ODGOVORNOST ZA SVE BEZVEZNE SUBVENCIJE, POTICAJE I KO ZNA ŠTA JOŠ, MOŽEMO OČEKIVATI NEKI NAPREDAK.OVAKO SA DOBRO PROVJERENIM KADROVIMA I ŠEFOVIMA U SEKTORIMA FEDERALNOG MINIST.POLJOPRIVREDE KOJI SU DUBOKO KORUMPIRANI VEČ GODINAMA NEMA NAPRETKA.POLJOPRIVREDNICI MOGU URLATI KOLIKO HOĆE , KADAR NEUPOSLENI POLJOPRIVREDNI PRIČATI U PRAZNO JER ZNANJE OVDE NE TREBA, SAMO STRANAČKA PODOBNOST, I KORUMPIRANOST.Lijanoviiću imao si šansu, ovo mi Ministarstvo lići na veliki jad i čemer sada.
Naravno da ne moramo prestati biti ovisni.
predizborna demagogija
"Kako saznajemo, radi se o osobi koja je policiji od ranije poznata po činjenju krivičnih djela."
Bas ce tebe zidovi koji vladaju svijetom pitati sta mogu sta ne
Ti uvozis sav orpad iz ostalih drzava, meso ako bi se moglo reci meso
Ti i tvoji sinovi će te sigurno nešto promijeniti, obadva završila trgovaču. Da im se zbroje ocijene iz osnovne nebi mogli upisati 4godišnu bez štele...
ratni profiter
Sve dok lični interes grupe kriminalaca na vlasti bude ispred interesa države, stvari će se odvijati kao i do sada-na našu štetu!
Pa kad vidim tvoju facu na reklami "Kupuj domace" dodje mi da nikad nista domace ne kupim. Kako se neofirno izreklamira nasim parama.
Ja bih rado kupovao domace proizvode, ali nisam ovjerio zdravstvenu. Cim nadjem kakav poso gdje uplacuju u zdravstveno, odma idem ovjeriti knjizicu da i ja jednom probam neki domaci proizvod.
Izvozimo balvane-uvozimo cackalice. Pametno nema sta
Ko o cemu ku,,a o postenju .Kako ces izgubit izbore hladno
Naviko je on na poraze