Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patriotizam i skupe jahte ne idu u istu recenicu nikako.
puna drzava patriota...a kad se sjetim u ratu...od nas hiljadu...uvijek istih desetak u vatru...ovi sto u vatru ili izgidose ili izranjavani...a ostalih 990 velike patriote...
Vala se provalila sa ovim patritizmom i zajebala citav intervju a kontao sam pogledati. Ne mogu ove rendekor price
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi pekaru hljeb ne placaju,varalice ozbiljne,Derubius Yacht blokiran racun ima 2 godine,patriotski nema sta!!
Da bi iko iz vladajucih podrzao ovakve firme mora mu se malo, koji milion, uplatiti na racun inace.... Oni podrzavaju samo sebe i svoju imovinu.
Izgooglam ih,nešto mi nije sjela gdja nikako...licem,pojavom, držanjem.
Ovi placaju za intervju,nisu interesantni
Svaka čast👍👍
lejla tebi i denisu aferim veliki, a ostali majmuni sto niste papirni avion napravili u zivotu - jedite *ovna! pozz od grge
Prebrzo ste počeli sa plaćenim intervjuima. Ofirno je.
Haj da Bog da, da nam se kakva jahtica kod Skenderije ukotvi, pa da krene taj ljetni turizam…
Svaka cast zza uspjeh, alii nasmija me se "Samo motore i nautičke navigacije uvozimo". Nekad bilo da su se proizvodili motori, sad nam je vrhunac industrije sklapanje. Nikad vise taj nivo necemo dostici, sad smo u rangu africkih zemalja.
Vratio se Hadžimeho sa bauštelske gaže u Vieni. Kupio sebi Mozart kuglice da se počasti. Ostala mu još jedna, kad, hop - ispade i otkotrlja se u seoski đeriz. Žao Mehi kuglice, te se on osvrnu uokolo, vidi nema nikoga, pa pravo rukom u đeriz da izvuče kuglicu. I fino je on ubaci u usta, pocapi je i kaže, 'ova još bolja'. A ono nije bila Mozart kuglica nego ovnujski brabonjak. Moj Mujaga, nisi ti za Viene ni za Mozarta.
Zamolio bih ove šiša vjernike prije nego sto opletu po zeni, da procitaju zivot Hatidže bint Huvejlid prve supruge poslanika radi stvaranja slike u glavi na prava zene,majke i sl.
Svaka čast ovoj porodici, a od naših magaraca i podrške ne trebaju nista ni ocekivati.
ne isplatljiv je ovo biznis. sasiju moraju naruciti od dobavljaca. ovdje malo urade custom interijer i onda je odavde moraju transportovati prekomorskim putem. ne isplatljivo a konkurancija je jaka i jos jeftinija i nemaju tehnicku podrsku i servis za strane kupce jer rade iz bosne.
fino
Firma im tone, racuni blokirani, ona se*e o patriotizmu nesto i jadni oni se zrtvuju. Platite dugove ljudima i firmama koje imate, lopovi jedni. Pa onda prodajite neke lafo jahte, cijela drzava zna za vas lopovluk
Jeste se obratili Dini, on zna kako uvezati BiH i arapski svijet!