Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legitimni aerodrom ?
da ima treći promet bi bio veći.
@gouser41 ničim izazvan širiš mržnju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komšic kriv 🪂🪂🪂🪂
Rusmo2 Zato ih Assange i ovaj podržava. To su mu sunarodnjaci. Zaboravio Assange da sarajevski kanton uprihoduje desetak puta više od kamenjara.
Interesi Hrvatske i aerodroma Split su da mostarski aerodrom ne radi. Stotine hiljada posjetilaca Medjugorja dolazi u glavnom preko Splita i nesto malo preko Sarajeva. Prohrvatski faktor u BiH na sve nacine radi samo u interesu Hrvatske, pa makar i na svoju stetu.
Interesi Hrvatske i aerodroma Split su da mostarski aerodrom ne radi. Stotine hiljada posjetilaca Medjugorja dolazi u glavnom preko Splita i nesto malo preko Sarajeva. Prohrvatski faktor u BiH na sve nacine radi samo u interesu Hrvatske, pa makar i na svoju stetu.
Da nije pomoci iz budzeta sa ovom zaradom ni struju ne bi mogli platiti
Odmah zatvoriti. Pokušajte za 5 godina opet
Treba nam vise ovakvih aerodroma gdje ce vlada federacije skrsiti milione ,jer uhljebi su stub drzave ,i onaj u Bihacu je vjerovatno ekonomski isplativ ,neki je bosnjacki neimar iz SDA sabro i oduzimo ,i opet doso do zakljucka da se isplati zaklat kravu radi kilu mesa .
Strasno Ekonomican kolko broji uposlenih sigurno su u plusu ko GRAS
Bravo za stučnjake iz menadžmenta, vrijede svake marke...Bagra hdz-oska
Sramota,ali to neda HDZ da nebi turisti letili za Mostar i onda za Dubrovnik,Split,Makarsku sa autima išli
Koliki su rashodi? Prihoda nema, samo od love poreznih obveznika? Kolike su im plate? Kolike su im druge prinadležnosti?Samo u brzi stečaj jer tu nema kraja
Kvazi novinari, štelaši. i ostala ljudska bagra...nek ste iskljucili komentare na placene clanke od kriminalne farmaceutske kuce bosna lijek
Neka neko objasni - imajući u vidu ove pokazatelje kako bi aerodrom u Bihaću bio ekonomski isplativ. hvala
uspješni Hrvati , vise konjic nocenja prijavio nego Neum hahahah samo drzavu pokradaju
Ipak na hrvatskim područjima se žive bolje nema potrebe za selidbom, to se nemože reći za bošnjačke regije, krajina vapi za aerodromom.
HDZ prčija…nazalost. e neka je vala bilo tako lose.
Al su zato na obiljazavanje obljetnice shebali 250,000 KM...nema ko nije bio i nema ko nije pjevao...e, moj narode
dosta sestremi koče kodnas doč moreti samo maćka izletit iz kotejnera pate prepadnut popieš kahvu pet čevaba toeto sanelemi