Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proglasiti Igman nacionalnim parkom!
da, i grijat ces se na vodenu paru. Najveca kolicina drvne mase je sa Igmana. Proglasenjem nacionalnim parkom znacilo bi i ogranicenja u gospodarenju, a i onako je nestasica za ogrijevom a cijene visoke
Da li je uredjen proces odvoza smeca, jer kao sto vidimo na svim nasim izletistima, to je kljucni problem. Dzaba kante kad se ne prazne.
Napravite prokleti lift za djecu iznad Montija. Nema mi djete gdje ucit skijat.
napkon, naše planine nisu zaslužile ovakav loš odnos a daju nam nevjerovatna prostranstva
Sarajevo šume su najveće štetočine ikada. Ti samo šummu državnu sijeku da bi sebi mogli namiriti plate. Ostalo niko nema koristi od toga. daj ugasite te preduzeće, šumu na tedner, pa da bar od toga ima koristi neka lokalna zajednica.
Kad će novinari krenuti u uredjivanje članaka, pa da umjesto engleskog biathlon koriste bosansko biatlon?
Jeli Zapad i za ovo smeće kriv? Pitam Rusofile.
Ovo nije smece nego kamenje.
Kad su zadnji put bio gore?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj ti bagre sta je ostavila, za nas je samo suma!!! kakvi gradovi kakvi bakraci seljana!!!
Nesposobna vlada Kantona SA...
Ne može niko očistit koliko bošnjo može nabacat smeća.
Naadam se da ce te napraviti i bar 15-tak zgrada po 12 spratova i onda polako spojiti s Bjelašnicom pa spustit do Baščaršiji