Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nako.
" Prošlo je tek desetak dana od isteka roka za isplatu poticaja, što je zadovoljavajuće" Kako zadovoljavajuce? Istekao rok za sat ili godinu dana isto je. ISTEKAO ROK!!! Halo, imas rok i istekne rok, proslo vrijeme, zadnja minuta iscurila. Nista to njima 'zadovoljavajuce'. Cemu onda rok? Kakav je to rok kad je u redu da istece? Sta predstavlja taj "rok"? Kakvo mu je znacenje?
neznaju majku im....
samo blokirat, kad francuzi mogu belaj praviti zbog cjena nafte možemo i mi onako zadžaba
Problem je sto mi neistrajemo do kraja, te suplje mi vise dosta, bosansko proljece bilo, raja se ko fol digla i kad se moglo sta uraditi, kad je tako malo falilo, mi stali i kao da nista nije biloooop, dtaba protesti i sve, tako da, ako mislis druze da ces vidjeti mase, sanjaj dalje ja sam se probudio i ode odavde zauvijek!!!
na to sve jos jedan dodatni primjer, ko fol iz solidarnosti stati na sred ceste u znak protesta za povecanje cijene goriva, mi supci i papci nista, ja sam u sred grada saobracaja stao i popusim kaznu, eto toliko za nasu slozenost, nema nade niti raje, odavno izgubljeno...
Zuti traktoti na ulicu !
zato jersu ljuti Krajišnici
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Hahahha, Dzevahir se preziva Babic...
Samo blokada ....dijaspora već trpa u gepeke nutelu hahaha
"Nema ni svrhe ni potrebe da se protesti održe. Prošlo je tek desetak dana od isteka roka za isplatu poticaja, što je zadovoljavajuće s obzirom na to da smo poticaje nekada čekali godinama. JeL iko u ovoj drzavi normalan, ili da nije toliko bezobrazan ?!
Moraju prvo da sačekaju da h migranti i policija odblokiraju... ne može dupla blokada ili blokada blokade.
Crni Bile Klintone, što zaustavi ovu kolonu '95. daleko bi dogurala.
Ahahahahahaha Sarajevo nezna nista sta se dogadja sa Babinom Krajinom Ahahahahahaha
A nemoj mi sad prije godisnjeg stvarati guzvu na granici
@Sprzo307 upravu si, ipak cu avionom u moje rajvosa
@since2morow ako mogne sletiti zbog mješavine smoga i magle ili te preusmjere na zg ili ju
Žuti prsluci - što dalje od BiH!