Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To može ići u prilog jedino Dodiku.Mi treba da se okrenemo Evropi,jer ne smijemo dozvoliti da nas Rusi mogu ucjenjivati.A oni to rade,pogledajte samo šta Ukrajini rade.
i ti si ministar a ne vidiš šta europu smeta u tom ugovoru....
Evo ja cu ti reci sta im smeta. Prema sadasnjem ugovoru ekskluzivno pravo na distribuciju gasa juznim tokom imaju Rusi. Evropa zeli da distribucija bude slobodna. Sto bi znacilo da svako ko ima gas na prodaju ima pravo da ga transportuje juznim tokom i prodaje krajnjim korisnicima. To nema sanse da prodje kod Rusa ali eto evropa mora malo da pametuje...cisto da se i njen glas cuje
ako malo proučiš moju rečenicu vidjet ćeš da je to čuđenje, kako netko tko se naziva ministrom ne vidi ništa čudno u tom ugovoru, a i maloj djeci je jasno zašto europa to ne prihvaća, inače, osobno mislim da južni tok neće ni zaživjeti....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ministre,glup si ko tocak...pa evropa se boji ruskog monopola na plin i naftu
Ne boji se evropa jer drugog izvora energenata nema odakle da obezbedi. Boji se USA da se evropa ne veze previse za rusiju.