Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazao si ti svoj ekonomski patriotizam i brigu za domacim proizvodima svojim (ne)angažmanom za EXPO
Najveci ekonomski patriotizam se zove kvalitet. Ulozi u kvaliet i vidjeces raziku. Zlatna djezva kisela i kako sad ja da budem patriota i pijem nazor i onda mi bude lose?
Možemo vjerovati ili ne govorniku, no načelno poruka je ispravna. Ali ne treba kupovati skuplje, a lošije, samo što je domaće.
Pa ti prvi uzimas iz Srbije proizvode kakav tvoj patriotizam
Zasto nam je Madzarska od znacaja?Radi Ine/Mola? Sjemena, gnojiva???Nekome je kupovati iz Srbije i Hrvatske patriotizam...Nekome su bitnije entitetske komore nego drzavne. I takvi rade u drzavnim institucijama...
Koji si ti ublehas Kosarac. Kontao sam da ces nesto uraditi korisno. Ali nista. Samo destrukcija od snsd i to je to. Mogao si za 4 godine valjati privredi samo tako. Mislim da bi i valja da je do tebe. Pa i srbima bi valjalo da si sta napravio dobro. Ali snsd je zlo...samo destrukcija i opstrukcija.
Tako je Ministre, samo BH proizvodi 387❤️ naravno oni iz Federacije u vlasnistvu Bošnjaka, koje uvijek i kupujem😂😂😂
A šta ako je produkat lošiji?
Kako kupiti domace kad je skuplje nego uvozno.Jarane nema narod 2000 maraka platu pa da moze gurati domace proizvode
jedel ko te slatkise iz staklenke?
Jesi vidio rodjo, samo milka i kraš proizvodi 🤣🤣
A na stolu im Hrvatska bombonjera 🤣🤣🤣
Blokirajte ovaj nekontroliran uvoz vode i drugih artikala kojih imamo u izobilju pa onda pričajte o patriotizmu.