Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Staša bradica za ovog posla. Njemu je u glavi hoćel' ga zena izbaciti, ili mu ljubvnica neće dati večeras, ili će ga Dodik najuriti ako na izvrši naredjenje. Komplikovano je za njega da razmišlja i izvaga kave mogu biti posljedice protekcionističkih mjera.
Sto pre smjeniti ovog idiota zavice nas u crno
Al zato kad vam EU uvede stope, necete moci sebi doci. Kakva zastita, cega? Bosna je dro*lja EU i ima da radi ono sto joj se kaze.
joj tanjice dro*ljice
Tobejarabi krnetina! Udari carinu 200%!!!
de si kurvar pa kud sad se sjeti da nas svi zahebavaju i unistavaju sta se unistit moze...
Samo ce se povecati cijena mesa, a istovremeno i sverc stoke iz Srbije. A takodje ce EU i nama negdje uvesti neke dadzbine za izvoz.
Sada kad bukne cijena,jer Bosnjo zna samo lopatati svoje...
Da inspekcije rade svoj posao imali bi smo daleko manje uvoznog jeftinog smeca na policama... Bombonjera i 50 ojra i šleperi ulaze... Ovo s uvoznim carinama je samo populizam i krsenje potpisanih sporazuma... sto niste citali
Svinja je dobra 🐷 Koliko ima muslimana sad da hoce plakat