Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se svijet opskrbljuje dezinfekcijskim sredstvima, maskama i dok u trgovinama u strahu nestaju posljednje zalihe hrane istovremeno bez spomena u medijima, svakodnevno umiru djeca i to ne od virusa nego od najsirovije – gladi. U posljednja 24 sata od gladi je preminulo 8.000 djece osnovnoškolske dobi, i ova tragična brojka je dva puta veća od broja stradalih od korona virusa u cijelokupnom vremenskom razdoblju od njegove pojave pa do danas u svijetu.
@kolateralnazrtva To nije medijski toliko zanimljivo. Da se želi, to bi se moglo zaustaviti bez da "razvijeni" svijet osjeti, ali nikog nije briga.
dal' ima neka vijest da se ne tice korone
Ma nema brige. Bake,Dodo i Čovke če iz svog đepa sve namirit.😄
Da nece privrednici pomoc od drzave??? Biznis oaigurajte i nema stete.
Najlakse je biti ekspert i palamuditi o stvarima koje su neizvodive. Evo moj prijedlog: skinuti 50%budzetlija,novac preusmjeriti na natalitet(npr.penzija 5-6 djece,doplatak i sl),legalizovati prostituciju,travu i dobar kokain. Za 20g.najjaca ekonomija Evrope garanzat. Eto zovite me ekonomski strucnjak;)
Ima li zivota nakon korone?
Samo nam Haris (Has) moze dati adekvatno objasnjenje za ovo i sta on zpravo radi u Fine Food-u jel testiran na na virus i jel bio u samoizolaciji ili su to neke spekulacije
Ništa drugo nije bitno samo daj vijesti o koroni
Odmorit se jedno 30 dana pa za Njemacku
ovu zlostavljaju seksualno...
Sta ima propast, kad nista ni ne radi
Trump kaze da ce virus nestati kada dodju topliji dani, negdje u aprilu, tako da za njih nema zime ----- http://theontariotimes.com/trump-warm-weather-will-stop-the-spread-of-coronavirus
Antivaxeri, spavate li mirno?
Popusti klixe malo o koroni molim te !