Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena vam 1000 KM bagro jedna i nešto kukate
Vec sada uzeli toliko para da mogu da budu mirni do sljedece sezone. Jebbo li vas Drvosjeca i ostali monopolisti. Bagro.
Da mogu kako i 2000KM bi uzeli. I više! Nek prekinu proizvodnju. Oni su bas onako od rijeci. Ljudine. Obraza cistoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Digli cijenu, narod ne kupuje pa prijete zatvaranjem. Bezobrazluk do bola
Ne treba ni kupovati. Evropa ima dovoljno zaliha plina za ovu zimu, ovi samo maslaju o potraznji. Pelet maksimalno do 450KM i sve udure
Ako je kod nas snabdjevenost u ovom trenutku 95% zašto misle da je manja u EU gdje i izvoze?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne postoji opravdani razlog za ovoliko poskupljenje!!! Sve sto proizvodite radite na struju, a u pelet svakako trpate smece koje ostane.. nista vam nije poskupilo za proizvodnju, a cijene ste digli u nebesa.. na 300 KM ste imali dobru zaradu a sad kukate.. eto vam sad, spavajte na prasnjavim tonama koje ce vam ostat!!!
Klosari
Prosle godine se cjenkas sa njima sa 350 na 320,odjednom kreteni podigli cijenu blizu 1000km. Jel to drvo raste u Ukrajini,ili na Ozrenu??
U Švicarskoj tona peleta 220 eura.
Samo gasite, svakako nema koristi od vas. Povoljnije bi bilo uvoziti pelet....
Gasi onda! Uvozit ćemo i pelet kao i sve ostalo što uvozimo.
u državi nema MAČKA....pa MIŠEVI kolo vode... ničija nije do zore ..pa nece ni vaša ..bagro jedna prokleta
BAGRO LOPOVSKA NAŠA DRVA NAM PRODAJTE I BOGATITE SE... OVO JE NARODE ZADNJA FAZA JOŠ SAMO DA NAM PARE IZVUKU. SVE ĆE OVDE POSKUPITI I SIROTINJA SE BORIT NEMOŽE
Definitivno treba podići cijenu električne energije pa da ti proizvođači osjete šta je povećanje cijene ulaznih parametara.. Ovako su digli cijenu do neba, ravnajući se prema evropskim cijenama a cijena nijedne njihovih ulaznih sirovina nije povećana.. Znači, gasi proizvodnju, otpuštaj radnike i sve ostalo samo zbog toga što hoćete sve za sebe i bogaćenje preko noći... fuj.. Gasite hebite se...
Sve su rekli , samo nisu da se siječe narodna šuma . Neka uvoze drvo i prave pelet za izvoz to je rješenje. Ne treba im dati da izvoze ni pelet ni cijepana drva iz naših šuma. Neka uvezu repromaterijal, pa nek izvoze pošto god im ovi u Evropi plate.
Gasite, svakako smo bez peleta..
Sve u svemu, zatvorite monstrumi jedni. digli cijenu u nebesa. jel to drvo sto sjecete od 100 godina poskupilo pa morate dic cijenu?
sta vi kukate hahah Vidi, pola, pola 50% peleta ide gradjanima BiH za manju cijenu u pola, ostalih 50% izvozite za 50% vecu cijenu ako hocete..
Mislite, Hifa upozorava? Malo vam?
Zatvarajte bagro. Samo je cinjenica da niti jedan jedini nece nista zatvoriti,samo ce manje miliona uzeti a to ih najvise sikira. Ljudski sljam...uzeli bi dusu...neko nema za hranu a njima na umu samo novi milioni u dzepu.